Ατέλειωτες παραλίες με λευκή ψιλή άμμο που τρέχουν πάνω της άγρια άλογα, θα συναντήσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στο Βιέκες.

Το εξωτικό νησί με πρωτεύουσα την Ισαμπέλ Σεγούντα βρίσκεται στην Καραϊβική και ανήκει στο Πουέρτο Ρίκο. Χρησιμοποιούνταν ως πεδίο δοκιμών από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ μέχρι το 2003 όπου μετά από έντονες διαμαρτυρίες αποχώρησε από το νησί.

Το Βιέκες είναι γνωστό για την «φωσφορίζουσα» θάλασσα στον κόλπο Mosquito Bay. Το φαινόμενο που χαρίζει ένα μαγευτικό μπλε χρώμα στη θάλασσα οφείλεται στους μικροοργανισμούς που μετατρέπουν σε φως την εσωτερική τους χημική ενέργεια.

Ο κόλπος Sun Bay σε σχήμα ημισελήνου, αποτελεί μέρος του εθνικού πάρκου του Πουέρτο Ρίκο. Η απομονωμένη παραλία Playa La Plata βρίσκεται σε ένα κόλπο σε σχήμα μανιταριού, όπου λόγω των ήρεμων νερών της μπορείτε να κάνετε κατάδυση και ψαροντούφεκο.

Όσον αφορά την άφιξή σας στο «παραδεισένιο» νησί, δεν υπάρχει απευθείας πτήση και η διάρκεια του ταξιδιού με πτήση ανταπόκρισης μέσω Νέας Υόρκης και Σαν Χουάν είναι 25 ώρες από την Αθήνα και 27 ώρες από τη Θεσσαλονίκη μέσω Αθήνας, Νέας Υόρκης και Σαν Χουάν.