Σε συνεργασία με το Κέντρο Καινοτομίας της Lufthansa στο Βερολίνο, η Swiss International Air Lines (SWISS) είναι έτοιμη να ξεκινήσει το «Flightpass», ένα «δοκιμαστικό» δελτίο που παρέχει 10 πτήσεις από Γενεύη σε ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Ως απάντηση στις αλλαγές στα πρότυπα ταξιδιών των πελατών της, η SWISS και η Lufthansa Innovation Hub έχουν αναπτύξει το, νέου τύπου δελτίο, για τη βελτίωση της άνεσης των επιβατών και την ποιότητα των υπηρεσιών.

Η δοκιμαστική περίοδος πωλήσεων θα διαρκέσει από τις 20 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι πελάτες θα μπορούν να αγοράζουν τα δελτία τους στη διεύθυνση www.flightpass.ch. Το πέρασμα θα καλύπτει 10 πτήσεις μονής διαδρομής που πρόκειται να πραγματοποιηθούν μέσα σε 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς. Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν έως και 6 μήνες μετά την αγορά του δελτίου.

Υπάρχουν δύο τύποι δελτίων:

  • Το «Discover Europe Pass» σε CHF 799.00, το οποίο προσφέρει 10 εισιτήρια μονής διαδρομής μεταξύ της Γενεύης και των περισσότερων ευρωπαϊκών προορισμών. Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν έως και 21 ημέρες πριν την αναχώρηση. Ένα ιδανικό πέρασμα για τακτικά δρομολόγια.
  • Το «City Pass» από CHF 999.00, το οποίο προσφέρει 10 εισιτήρια μονής διαδρομής μεταξύ της Γενεύης και ενός προορισμού της επιλογής σας στην Ευρώπη.

Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν μέχρι και 7 ημέρες πριν την αναχώρηση. Αυτό το δελτίο θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσους ταξιδεύουν τακτικά σε ένα μόνο προορισμό.

Και οι δύο επιλογές προσφέρουν πολλά οφέλη, όπως ευέλικτες περιόδους κράτησης, ένα ευρύ φάσμα προορισμών στο δίκτυο της SWISS και σταθερές τιμές. Επίσης, οι πελάτες θα έχουν στη διάθεσή τους την απλοποιημένη, γρήγορη και αποδοτική πλατφόρμα κράτησης.