Η αεροπορική εταιρεία Southwest Airlines δρομολόγησε την επιχείρηση «Operation Pets Alive!» για να διασώσει περισσότερα από 60 ζώα, από τα συνωστισμένα καταφύγια μετά τον τυφώνα Χάρβεϊ.

Για το λόγο αυτό, πραγματοποίησε μια πτήση με επιβάτες μόνο σκύλους, τους οποίους μετέφερε από το Χιούστον στο Σαν Ντιέγκο, ώστε να βρουν εκεί νέους ιδιοκτήτες μέσω των προγραμμάτων υιοθεσίας του Helen Woodward Animal Center

«Ο όλεθρος από τον τυφώνα Χάρβεϊ έχει επηρεάσει αρκετές κοινότητες σε όλο τον Κόλπο. Οι καρδιές μας είναι με τους πελάτες μας, τους υπαλλήλους, τις οικογένειες και τους φίλους που έχουν βιώσει απώλειες και καταστροφές από την καταιγίδα», σχολίασε η Linda Rutherford, εκπρόσωπος τύπου της Southwest Airlines.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με το Helen Woodward Animal Center για να δώσουμε ελπίδα στο Χιούστον, μεταφέροντας ζώα από το καταφύγιο σε νέα σπίτι στο Σαν Ντιέγκο. Νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας και όσους έχουν επηρεαστεί από τον τυφώνα, συμπεριλαμβανομένων και των μικρών, μαλλιαρών τετράποδων φίλων μας», σημείωσε σχετικά με την πρωτοβουλία. 

Πληροφορίες από lifo.gr