Εκδήλωση στην Αθήνα, πραγματοποίησε η Qatar Airways σε συνεργασία με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, την Τρίτη 24 Οκτωβρίου, με την ευκαιρία της επίσκεψης του Jonathan Harding, Senior Vice President Ευρώπης της Qatar Airways.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Harding δήλωσε ότι «Η Ελλάδα ήταν πάντα και συνεχίζει να είναι μια από τις σημαντικότερες αγορές, ενώ η Αθήνα συγκεκριμένα αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς μας στην Ευρώπη. Ειδικότερα με την ανάπτυξη του τουρισμού, αλλά και άλλων κλάδων, όπως της ενέργειας και της ναυτιλίας, έχουμε παρατηρήσει μια αύξηση στον αριθμό των επιβατών μας και οι προβλέψεις μας για το μέλλον είναι θετικές. Σαν εταιρεία, η Qatar Airways δεσμεύεται για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού και την ενδυνάμωση της σύνδεσης από και προς την Αθήνα, καθώς επίσης και στην αύξηση των premium και leisure ταξιδιωτών στη γραμμή. Η προσέλκυση ταξιδιωτών από το παγκόσμιο δίκτυό μας στην Ελλάδα αποτελεί πρωταρχικό μας μέλημα, όχι μόνο κατά την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά και όλο το χρόνο. Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να επεκτείνουμε συνεχώς το δίκτυό μας και να προσφέρουμε στους επιβάτες στην Ελλάδα εξαιρετικές επιλογές για ταξίδια σε πάνω από 150 προορισμούς σε όλο τον κόσμο».

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, δήλωσε: «H Qatar Airways, σημαντικός και ουσιαστικός συνεργάτης για το αεροδρόμιο της Αθήνας, δραστηριοποιείται σταθερά από το 2005 στην αγορά μας αποδεικνύοντας την αδιάλειπτη εμπιστοσύνη της και συνδέοντας την Αθήνα μέσω της Ντόχα με προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Από μία πτήση αρχικά, η Qatar εξυπηρετεί ήδη από το 2015 το επιβατικό κοινό της Αθήνας με τρία καθημερινά δρομολόγια και καταγράφει διαρκώς ανοδική πορεία, παρέχοντας παράλληλα μια απαράμιλλη ταξιδιωτική εμπειρία και πολλαπλές επιλογές διασυνδεσιμότητας! Επιβεβαιώνουμε τη διαρκή υποστήριξή μας στις μελλοντικές αναπτυξιακές δραστηριότητες της εταιρείας από το αεροδρόμιό μας!»