Η Ryanair ανακοίνωσε την εξαμηνιαία οικονομική έκθεση για το 2017, η οποία δείχνει μια εντυπωσιακή αύξηση 7% στα συνολικά έσοδα σε 4,4 δισ. ευρώ.

Αυτό οφείλεται κυρίως στα 80 νέα δρομολόγια που δρομολόγησε η Ryanair σε ολόκληρη την Ευρώπη και συνέχισαν την επιτυχία της παροχής χαμηλών ναύλων στους πελάτες μειώνοντας, κατά μέσο όρο, το κόστος κάθε πτήσης κατά 5% κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Αν επιθμείτε να ενταχθείτε στο προσωπικό πληρώματος θαλάμου επιβατών με την Crewlink, που συνεργάζεται γι αυτο το σκοπό με τη Ryanair, μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας στο www.crewlink.ie και να συμμετάσχετε σε μία ημέρα πρόσληψης κοντά σας.

«Η Crewlink είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις νέες προσλήψεις μας για 100 θέσεις προσωπικού θαλάμου επιβατών σε όλη την Ευρώπη τις επόμενες εβδομάδες. Ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πακέτο προσφέρεται σε επιτυχόντες για την ολοκλήρωση του προγράμματος EASA Certified Training. Το συμβόλαιο περιλαμβάνει επίδομα βοήθειας 1.200 ευρώ, απεριόριστα ταξίδια προσωπικού, περιπέτεια και εκπληκτικές ευκαιρίες με την αγαπημένη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, τη Ryanair. Κάντε την αίτησή σας τώρα για να παρακολουθήσετε μια μέρα πρόσληψης κοντά σας», δήλωσε ο Alex Swan.