Η Ryanair ανακοίνωσε, σήμερα 9 Νοεμβρίου, νέο μενού για όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας στην καμπίνα.

Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία για φαγητό, σνακ και ζεστά και κρύα ροφήματα, όπως επίσης νέες, πιο υγιεινές επιλογές, περιλαμβανομένου του Fulfil Nutrition bars.

Οι επιβάτες μπορούν να βρουν το νέο onboard μενού του “Getaway Café” στο δωρεάν “Runway Retail” inflight περιοδικό, το οποίο περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία αποκλειστικών προσφορών για δώρα Χριστουγέννων, ειδικές τιμές για γεύματα και νέα προϊόντα όπως καλλυντικά και γυναικεία και αντρικά αρώματα.

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε:

«Είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώνουμε το τελευταίο τεύχος του “Runway Retail” inflight περιοδικού μας, γεμάτο με αποκλειστικές προσφορές δώρων, διαγωνισμούς και το νέο onboard μενού του “Getaway Café” με νέες υγιεινές επιλογές όπως τα Fulfil bars.

Οι επιβάτες μας ήδη επιλέγουν τη Ryanair για τους χαμηλότερους ναύλους και τη μεγάλη ποικιλία δρομολογίων. Τώρα θα μπορούν να έχουν μια ακόμα πιο ευχάριστη εμπειρία πτήσης, με το νέο μας μενού, το οποίο καθιστά τη Ryanair ιδανική επιλογή για οικογένειες και φίλους αυτό το χειμώνα.