Η άνεση στις πτήσεις δεν αφορά μόνο στους επιβάτες αλλά και στο πλήρωμα, και ειδικά στους πιλότους.

Η αυστραλιανή αεροπορική εταιρεία Qantas, έλαβε σοβαρά υπόψιν το γεγονός αυτό, με αποτέλεσμα στη νέα σειρά αεροσκαφών Dreamliner, τα καινούρια Boeing 787, να διαθέτουν πολυτελείς χώρους χαλάρωσης για το προσωπικό, που περιλαμβάνουν ακόμα και δύο ιδιωτικά δωμάτια με ευρύχωρα κρεβάτια για τους πιλότους. Για λόγους ασφαλείας τα δύο αυτά δωμάτια βρίσκονται πίσω από το πιλοτήριο και είναι κλειδωμένα.

Οι δημιουργοί των νέων αεροσκαφών μερίμνησαν παράλληλα και για το υπόλοιπο πλήρωμα, ώστε τα αεροσκάφη διαθέτουν στο πίσω μέρος δωμάτιο χαλάρωσης με έξι κρεβάτια όπου οι αεροσυνοδοί θα μπορούν να ξεκουράζονται κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού.
Φυσικά, στο νέο στόλο της αυστραλιανής αεροπορικής δεν θα γινόταν να μην παρέχονται καλύτερες συνθήκες ταξιδιού και στους επιβάτες.

Τα καινούρια αεροσκάφη της Qantas έχουν ήδη ξεκινήσει τα ταξίδια στο εσωτερικό της Αυστραλίας, ενώ όπως σημειώνει η Daily Mail, καταβάλλονται προσπάθειες να ξεκινήσουν από τον Μάρτιο του 2018 πτήσεις nonstop από το Περθ προς το Λονδίνο.

https://www.youtube.com/watch?v=-feGn9tBzYc