Η Cobalt Air ανακοινώνει την έναρξη της νέας της υπηρεσίας Business Class από την Κύπρο στην Αθήνα.

Η Cobalt θα είναι η μοναδική αεροπορική εταιρεία που θα προσφέρει κάθισμα πλήρους μεγέθους για τη διαδρομή, χρησιμοποιώντας διαρρύθμιση 2 Χ 2 και ένα ευρύχωρο βήμα 102 εκατοστών.

Οι επιβάτες της Business Class της Cobalt Air θα απολαύσουν επίσης ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο check-in, ταχύτητα στον έλεγχο ασφαλείας, αποσκευή 40 κιλών, αίθουσες αναμονής για επιχειρηματίες και προτεραιότητα στην κλήση επιβίβασης. Μόλις επιβιβαστούν, οι επιβάτες στην καμπίνα Business Class θα εξυπηρετούνται από εξειδικευμένο προσωπικό καμπίνας και θα απολαμβάνουν δωρεάν ποτά και εδἐσματα, συμπεριλαμβανομένου του ειδικού κοκτέιλ “Cobalt Blue”.

Σχολιάζοντας την έναρξη λειτουργίας της νέας υπηρεσίας, ο CEO της Cobalt Andrew Madar δήλωσε:

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε ένα νέο επίπεδο εξυπηρέτησης για επιβάτες που ταξιδεύουν στην επιχειρηματική τάξη μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας. Για εμάς, η αλλαγή πρέπει να είναι ουσιαστική- ένα μεγάλο, άνετο κάθισμα και εξυπηρέτηση που να του ταιριάζει. Το να αφήσουμε ένα άδειο μεσαίο κάθισμα σε μια καμπίνα οικονομίας και να το ονομάσουμε business class θεωρούμε πως αυτό ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών μας».

Η νέα Business Class της Cobalt Air ξεκινά σήμερα, 17 Ιανουαρίου, σε όλες τις πτήσεις από τη Λάρνακα και την Πάφο στην Αθήνα. Το βασικό αεροσκάφος για όλες τις πτήσεις της Αθήνας θα είναι αεροσκάφος Airbus A320 156 θέσεων με 12 θέσεις στην ειδική καμπίνα Business και 144 θέσεις στην Economy καμπίνα.

Η Cobalt Air πετά 12 φορές την εβδομάδα μεταξύ Λάρνακας και Αθήνας και 3 φορές την εβδομάδα μεταξύ Πάφου και Αθήνας. Οι ναύλοι Business Class ξεκινούν από € 150 ανά μονή διαδρομή.

Τα καθίσματα είναι διαθέσιμα στο www.Cobalt.Aero ή μέσω του αγαπημένου σας ταξιδιωτικού πράκτορα.

Η Cobalt Air εξυπηρετεί σήμερα 19 προορισμούς σε 12 διαφορετικές χώρες από την βάση της στην Κύπρο. Η εταιρεία αναγνωρίστηκε παγκοσμίως ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία Start-up της χρονιάς 2017* σε διεθνή τελετή απονομής βραβείων στο Λονδίνο. Η Cobalt είναι επίσης η μόνη εγγεγραμμένη αεροπορική εταιρεία στην Κύπρο που είναι μέλος της IATA.

Η Business Class είναι επίσης διαθέσιμη για κρατήσεις σε όλες τις πτήσεις Cobalt από Λάρνακα προς Λονδίνο Γκάτγουικ, Μόσχα και Άμπου Ντάμπι.

 

*Το βραβείο είναι το Παγκόσμιο Βραβείο της Χρονιάς 2017 για Αερομεταφορείς από το CAPA- Το Κέντρο Αεροπορίας