Η Costa Navarino υποδέχεται τους επισκέπτες της στο The Westin Resort Costa Navarino στις 16 Φεβρουαρίου με νέες εμπειρίες και δραστηριότητες.

Γνωρίστε την τοπική γαστρονομία, εξερευνήστε την καταπράσινη Μεσσηνιακή φύση και μια ιστορία 4,500 χρόνων, με εκδρομές ποδηλασίας, πεζοπορίας, ή και ορειβασίας.

Ξεκινήστε τα μπάνια στις θερμαινόμενες πισίνες του The Westin Resort Costa Navarinο και ζήστε την μοναδική εμπειρία χαλάρωσης στο Anazoe Spa. Για τους μικρούς επισκέπτες, φέτος την άνοιξη, το θερμαινόμενο Aqua Park προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

Υπενθυμίζεται ότι, περισσότερες αεροπορικές εταιρίες θα φτάνουν από φέτος στη Μεσσηνία, καθώς η Brussels Airlines θα πραγματοποιεί εβδομαδιαία πτήση από Βρυξέλες από τις 28 Απριλίου και η Swiss από Γενεύη από τις 24 Ιουνίου.

Ο Κρατικός Αερολιμένας Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος» υποδέχεται τις πρώτες πτήσεις της Aegean Airlines για φέτος από Μόναχο και Ντίσελντορφ από 21 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου αντίστοιχα. Απευθείας πτήσεις θα πραγματοποιούνται και από την Στοκχόλμη από 2 Μαρτίου με την Aegean Airlines.