Η Volotea, η αεροπορική εταιρεία των μικρομεσαίων ευρωπαϊκών πόλεων γιόρτασε στη Ναντ της Γαλλίας τη συνολική μεταφορά 15 εκατομμυρίων επιβατών από το 2012, όταν και ξεκίνησε η δραστηριοποίησή της στις αερομεταφορές.

Η επιβάτης νο. 15.000.000, Julie Besson, κέρδισε ένα πακέτο διακοπών με premium διαμονή στο Παλέρμο και δωρεάν πτήσεις για έναν ολόκληρο χρόνο. Το βραβείο παραδόθηκε στην ίδια την τυχερή επιβάτη, λίγο πριν πάρει την πτήση της από Ναντ προς Βενετία.

Ο ιδρυτής και CEO της Volotea, Carlos Muñoz, συνεχάρη τη «νικήτρια» σε μια εκδήλωση με οικοδεσπότη τον Διευθυντή του αεροδρομίου της Ναντ, François Marie.

 

«Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσουμε το 2018, από το να γιορτάσουμε τους 15εκ. επιβάτες μας . Είναι μια χρονιά, κατά την οποία θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το δίκτυό μας, προσφέροντας ασταμάτητες συνδέσεις σε μικρομεσαίες πόλεις της Ευρώπης, διευρύνωντας τις επιλογές των πελατών μας σε βολικές τιμές», δήλωσε ο ιδρυτής της Volotea, Carlos Muñoz.

Η Volotea έχει εκκινήσει μια σειρά ταυτόχρονων διαγωνισμών μεταξύ των βάσεών της σε Ναντ, Βενετία, Μπορντώ, Τουλούζη, Βερόνα, Παλέρμο, Στρασβούργο, Μασσαλία και Μπιλμπάο για να μοιραστεί τους εορτασμούς της με το επιβατικό κοινό, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει δωρεάν εισιτήρια για ένα χρόνο. Για συμμετοχή, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.volotea.com/en/15million/ και ακολουθήστε τις οδηγίες!