Η TAL Aviation και η Beijing Capital Airlines ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα, υπεγράφη συμφωνία αντιπροσώπευσης αεροπορικών εταιρειών μέσω της οποίας η TAL Aviation θα παρέχει υπηρεσίες στην αεροπορική εταιρεία ως Γενικός Πωλητής (GSA) σε 8 ευρωπαϊκές αγορές, οι οποίες είναι η Αυστρία, το Βέλγιο, η Τσεχική Δημοκρατία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ελλάδα, η Ιταλία και η Ελβετία.

Οι πωλήσεις και οι εμπορικές ομάδες της TAL Aviation θα παρέχουν υπηρεσίες στις αντίστοιχες ταξιδιωτικές αγορές για λογαριασμό της αεροπορικής εταιρείας, συμπεριλαμβάνοντας πωλήσεις, κρατήσεις, μάρκετινγκ, ψηφιακό μάρκετινγκ, χρηματοδότηση και πολλά άλλα.

Η Beijing Capital, ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση ταξιδιών στην κινεζική αγορά σε προορισμούς όπως η Ευρώπη και η Αμερική, ξεκίνησε το τελευταίο έτος, πτήσεις στην Ευρώπη, όπως τη Μαδρίτη, τη Λισαβόνα, (η πρώτη άμεση σύνδεση μεταξύ Κίνας και Πορτογαλίας), τη Μόσχα, το Λονδίνο Χίθροου καθώς και τη Μελβούρνη, το Σίδνεϊ και το Βανκούβερ. Οι νέες πτήσεις εξυπηρετούν επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Κίνα και πέραν αυτής.

Ο κ. Nissim Sagis, Διευθύνων Εμπορικός Διευθυντής της TAL Aviation είπε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με αυτό που θα φέρει αυτή η νέα συνεργασία. Έχουμε επεκτείνει τα τελευταία τρία χρόνια τους δεσμούς μας με τις κινεζικές εταιρείες και αυτή η νέα συμφωνία με την Beijing Capital Airlines είναι ένα ακόμα βήμα στην εμπιστοσύνη ότι οι Κινέζικοί μεταφορείς υπολογίζουν την TAL Aviation. Η Κίνα είναι φυσικά πολύ πιο προσιτή στους ταξιδιώτες από την ΕΜΕΑ (Europe, the Middle East and Africa), που επισκέπτονται και βιώνουν τα θαύματα αυτής της όμορφης χώρας, ενώ ταυτόχρονα είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμμετάσχουμε σε μια συνεργασία που θα βοηθήσει καλωσορίζοντας περισσότερους κινέζους ταξιδιώτες στους προορισμούς της αγοράς που εξυπηρετεί το Beijing Capital».

Εκτός από τις νέες συνδέσεις μεταξύ Ευρώπης και Κίνας, η Beijing Capital Airlines διαθέτει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο εντός της ηπειρωτικής Κίνας καθώς και ασιατικούς προορισμούς όπως το Χονγκ Κονγκ, το Μακάο, την Ταϊβάν, την Ταϊλάνδη και την Καμπότζη.