Με τον ηθοποιό του Hollywood, σκηνοθέτη και περιβαλλοντολόγο Adrian Grenier, παρουσιάζεται ένα βίντεο για την ασφάλεια στις πτήσεις, από την Air Zealand, παρασύροντας τους θεατές σε ένα ταξίδι στην Ανταρκτική που κόβει την ανάσα.

Εκεί, οι επιστήμονες του Kiwi αντιμετωπίζουν τις πιο πιεστικές ερωτήσεις σχετικά με την παγκόσμια κλιματική αλλαγή.

Με βάση την μακρόχρονη συνεργασία της Air New-Zealand με τη Νέα Ζηλανδία Ανταρκτικής και το New Zealand Antarctic Research Institute, το βίντεο βλέπει την ομάδα Grenier με τους επιστήμονες του Scott Base να παρακολουθούν πληθυσμούς πιγκουίνων, να μελετούν δείγματα πυρήνων πάγου και να επισκέπτονται την καλύβα του εξερευνητή Ernest Shackleton.

Ο Grenier, του οποίου η περιβαλλοντική δουλειά περιλαμβάνει επίσης την ίδρυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Lonely Whale, υποστηρίζει ότι ήταν τιμή του να συνεργαστεί με την Air New Zealand και την Νέα Ζηλανδία Ανταρκτικής, για το βίντεο.

«Αυτό το βίντεο ασφαλείας υπογραμμίζει την υποστήριξη της Air New Zealand από τους επιστήμονες που προσπαθούν να κάνουν ανακαλύψεις που θα βοηθήσουν την ανθρωπότητα, κάτι που ευθυγραμμίζεται με τη δέσμευσή μου για το περιβάλλον και που πρόκειται να μας επηρεάσει, και είναι κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα».

Το βίντεο ασφαλείας είναι διαθέσιμο για την προβολή στο διαδίκτυο στον ακόλουθο σύνδεσμο και θα κυκλοφορήσει σε όλο το στόλο της Air New Zealand.

https://www.youtube.com/watch?v=TEsHqdA9dV0