Η Hong Kong Airlines ανακοινώνει την προσθήκη του προγράμματος “Passing Pass Plus” στις υπηρεσίες της.

Προκειμένου να διευκολυνθούν οι πτήσεις μεγάλων αποστάσεων και να βελτιωθεί η ταξιδιωτική εμπειρία των επιβατών, η Hong Kong Airlines καθιερώνει το προϊόν Boarding Pass Plus. Η κάρτα αυτή επιτρέπει στους επιβάτες να απολαμβάνουν ειδικές εκπτώσεις και παροχές, με την παρουσίαση της έγκυρης κάρτας επιβίβασης Hong Kong Airlines, σε καθορισμένους εμπόρους, όπως σε Τρόφιμα & Ποτά, Ξενοδοχεία, Διασκέδαση και Αξιοθέατα, Ψώνια και Lifestyle, Τηλεπικοινωνίες και Μεταφορές. Το προϊόν εξυπηρετεί, όχι μόνο τους επιβάτες διέλευσης, αλλά κάθε είδους μεταφερόμενο επιβάτη.

Η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από επιβάτες του Χονγκ Κονγκ, κάθε είδους θέσης, 
και έχει ισχύ σε καθορισμένα καταστήματα και εμπόρους στο HKSAR καθώς και σε επιλεγμένους προορισμούς. Επισημαίνεται ότι η Boarding Pass Plus μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις πτήσεις που εκτελούνται από την Hong Kong Airlines.

Επιπλέον, η κάρτα πρέπει να έχει σαφή ένδειξη της ημερομηνίας πτήσης, του αριθμού πτήσης (ξεκινά με “HX”) και του ονόματος του επιβάτη. Μπορεί να εκδοθεί από τα αυτόματα μηχανήματα check in ή να έχει εκτυπωθεί από τον ίδιο τον επιβάτη, από το κινητό του, ή από υπάλληλο, όπου ένα κομμάτι του κρατά το προσωπικό εδάφους κατά την επιβίβαση.

Η Boarding Pass Plus έχει ισχύ από την ημέρα της πτήσης έως ένα μήνα μετά την ημερομηνία ταξιδιού που αναγράφεται στην κάρτα επιβίβασης της Hong Kong Airlines (Η ισχύς της κάρτας επιβίβασης ποικίλλει για κάθε προσφορά).

Οι πελάτες πρέπει να παρουσιάσουν τη δική τους κάρτα επιβίβασης με όνομα που να ταιριάζει με την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους.

Επιπλέον, η Hong Kong Airlines επισημαίνει ότι:

  • Για κάθε εξαργύρωση των προσφορών ισχύουν διαφορετικοί όροι.
  • Οι όροι και οι προϋποθέσεις σχετικά με την έκπτωση, την υπηρεσία ή το όφελος ενδέχεται να διαφέρουν μεταξύ των εμπόρων.
  • Ορισμένες από τις προσφορές δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με άλλες εκπτώσεις ή προσφορές.
  • Το πρόγραμμα Boarding Pass Plus ισχύει για επιβάτες κωδικοποιημένων πτήσεων, εφόσον οι επιβάτες πετούν με τη Hong Kong Airlines, με αριθμό πτήσης που αρχίζει με “HX”.

Η νέα υπηρεσία ξεκίνησε να λειτουργεί από 29 Μαρτίου 2018.