Δωρεάν ποτά κατά τη διάρκεια μιας πτήσης διάρκειας μόλις 43 λεπτών, απόλαυσαν οι επιβάτες του αεροσκάφους της Ryanair που ταξίδευε από το Λίβερπουλ στο Δουβλίνο το Σάββατο 14 Απριλίου.

Ο CEO της Ryanair, Michael O’Leary, επέστρεφε στην Ιρλανδία από τη Βρετανία μετά τον «θρίαμβο» του αλόγου του, Tiger Roll, σε αγώνα ιπποδρομίας μετ’ εμποδίων.

Η πτήση FR447 καθυστέρησε όμως μισή ώρα, αφού το πλήρωμα περίμενε να επιβιβαστεί ο jockey, Davy Russell, στο Boeing 737, για να γίνει η απογείωση.

Μόλις μπήκε τελικά ο Russell στο αεροσκάφος, ο κόσμος άρχισε να χειροκροτά και έτσι ο CEO της Ryanair αποφάσισε να δείξει την ευγνωμοσύνη του, σπάζοντας για μία και μόνο φορά τους κανόνες που θέλουν να μη σερβίρεται ποτέ δωρεάν αλκοόλ σε σύντομες πτήσεις της εταιρείας.

«Σήμερα κερδίσαμε το Grand National και έτσι, παρόλο που δεν συνηθίζεται σε αυτού του είδους τις πτήσεις, το μπαρ θα είναι ανοιχτό για όλους. Κερνάω εγώ αλλά μπορείτε να πιείτε μόνο ένα ποτό ανά άτομο», είπε ο CEO, που έδωσε μάλιστα εντολή να κάνει το αεροσκάφος έναν γύρο πάνω από το Δουβλίνο για να προλάβουν να σερβιριστούν όλοι.