Η Singapore Airlines (SIA) ανακοίνωσε ότι ανανεώνει τον τίτλο του επίσημου χορηγού του GRAND PRIX Σιγκαπούρης της FORMULA 1 για την επόμενη διετία, έως το 2019.

Η Singapore Airlines υπέγραψε για πρώτη φορά τη διετή συμφωνία για την ανάληψη του ρόλου του επίσημου χορηγού το 2014, την οποία στη συνέχεια ανανέωσε για το 2016 και 2017.

«Ο νυχτερινός αγώνας της Formula 1 της Σιγκαπούρης αποτελεί ορόσημο στο ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων της Σιγκαπούρης, για αυτό και είμαστε ενθουσιασμένοι που ανανεώνουμε τον τίτλο του επίσημου χορηγού. Ανυπομονούμε να επικοινωνήσουμε το συγκεκριμένο γεγονός σε όλο τον κόσμο, ενισχύοντας έτσι τον τουρισμό και τον αθλητισμό εις όφελος των κατοίκων της Σιγκαπούρης αλλά και των επισκεπτών της χώρας», δήλωσε ο CEO της Singapore Airlines, κ. Goh Choon Phong.

«Η F1 είναι ενθουσιασμένη με την ανανέωση της χορηγικής σχέσης της με την Singapore Airlines. Η Σιγκαπούρη αποτελεί έναν κομβικό προορισμό και αυτό ενισχύει τον ενθουσιασμό που δημιουργεί η F1 παγκοσμίως, ενώ η συνεργασία με εταιρίες του κύρους και βεληνεκούς της Singapore Airlines υπογραμμίζουν ότι το φιλόδοξο όραμά μας το συμμερίζονται κορυφαίες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο», ανέφερε ο Πρόεδρος της Formula 1® κ. Chase Carey.

«Είμαστε χαρούμενοι που η Singapore Airlines θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειές μας ως Επίσημος Χορηγός του Grand Prix Σιγκαπούρης, καθώς τα τέσσερα χρόνια αυτής της συνεργασίας αποτέλεσαν ορόσημο στην επιτυχία του νυχτερινού αγώνα», δήλωσε ο Πρόεδρος της Singapore GP Pte Ltd κ. Teo Hock Seng.

Το φετινό GRAND PRIX Σιγκαπούρης θα διεξαχθεί στις 14-16 Σεπτεμβρίου στην πίστα της Formula 1, Marina Bay Street Circuit.