Η Aeromexico αυξάνει τις πτήσεις της για το δρομολόγιο Μαδρίτη- Μεξικό, σε 16 την εβδομάδα.

Το 2017, η διαδρομή εξυπηρετούσε σχεδόν 14% περισσότερους επιβάτες, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2016. Χάρη στην αύξηση των συχνοτήτων, η αεροπορική εταιρεία θα συνεχίσει να προσφέρει στους πελάτες της περισσότερες επιλογές σύνδεσης με το υπόλοιπο Μεξικό και τη Λατινική Αμερική.

Τα δρομολόγια κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν θα έχουν ως εξής:

Ο αερομεταφορέας θα εκτελεί τις πτήσεις χρησιμοποιώντας Boeing 787-8 και 787-9 Dreamliner, που περιλαμβάνονται στα πιο σύγχρονα αεροσκάφη. Το μοντέλο B787-9 έχει χωρητικότητα 274 επιβατών. Οι 36 θέσεις βρίσκονται στο Clase Premier, την καμπίνα Business Class της Aeromexico, που προσφέρει μεγάλα οφέλη στους πελάτες, όπως πλήρεις επίπεδες κλίνες με κλίση 180 μοιρών, υπηρεσία Wi-Fi, φωτισμό Sky Interior και σύστημα ψυχαγωγίας με μεγαλύτερες ατομικές οθόνες αφής, καθώς επίσης και το νέο χώρο του Espacio Premier με ένα μπαρ που διαθέτει τα καλύτερα εμπορικά σήματα ποτών και τροφίμων για τους επιβάτες που ταξιδεύουν στην καμπίνα του Clase Premier.

Έτσι, η Aeromexico, όπως επισημαίνει, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να προσφέρει το καλύτερο προϊόν σε όλες τις αγορές που εξυπηρετεί, με την καλύτερη δυνατή σύνδεση με τους περισσότερους από 90 προορισμούς σε τρεις ηπείρους, με το πιο σύγχρονο αεροσκάφος στον κόσμο.