Η Turkish Airlines, που εξυπηρετεί τις περισσότερες χώρες και διεθνείς προορισμούς προσφέρει δωρεάν την υπηρεσία touristanbul στους επιβάτες που ταξιδεύουν με ενδιάμεση στάση στο Αεροδρόμιο Ατατούρκ (Istanbul Ataturk Airport) και των οποίων η πτήση έχει διάρκεια παραμονής από 6 έως 24 ώρες. Από την έναρξη της υπηρεσίας αυτής το 2009, περίπου 250.000 επιβάτες έχουν ήδη κάνει χρήση της υπηρεσίας.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την παραδοσιακή τουρκική φιλοξενία της, η Turkish Airlines προσφέρει μια ευχάριστη, διαφορετική εμπειρία στους επιβάτες της εξασφαλίζοντας ένα σύνολο μοναδικών προϊόντων και υπηρεσιών που ξεπερνά τις προσδοκίες τους. Η υπηρεσία touristanbul, η οποία παρέχεται δωρεάν, περιλαμβάνει την μεταφορά και την πρόσβαση σε ενδιαφέροντα ιστορικά αξιοθέατα της Κωνσταντινούπολης, καθώς και μια γευστική εμπειρία της φημισμένης τούρκικης κουζίνας. Οι επιβάτες μπορούν να ανακαλύψουν την πολυποίκιλη ιστορία και την μίξη των πολιτισμών που κάνουν αυτήν την πόλη τόσο ζωντανή και γοητευτική.

Ακόμη, τη δυνατότητα να απολαύσουν τα οφέλη της υπηρεσίας touristanbul έχουν οι επιβάτες διεθνών πτήσεων της Turkish Airlines με ενδιάμεσο σταθμό το Αεροδρόμιο Ατατούρκ (Istanbul Ataturk Airport) και με διάρκεια παραμονής από 6 έως 24 ώρες.

Τέλος, το touristanbul πραγματοποιείται καθημερινά τις εξής ώρες: 8:30-11:00 (επιστροφή), 09:00-15:00 (επιστροφή), 9:00-18:00 (επιστροφή), 12:00-18:00 (επιστροφή) και 16:00-21:00 (επιστροφή) με σημείο αναχώρησης το Hotel Desk στο Αεροδρόμιο Ατατούρκ (Istanbul Ataturk Airport). Το πρόγραμμα ξενάγησης περιλαμβάνει τα βασικά αξιοθέατα της πόλης, όπως το Παλάτι Τοπ Καπί, το Σουλτάν Αχμέτ Τζαμί, την Αγία Σοφία, το Μεγάλο Παζάρι, τον Πύργο του Γαλατά, το Παλάτι Ντολμά Μπαχτσέ και πολλά άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:
https://www.turkishairlines.com/en-tr/flights/fly-different/touristanbul/