Γράφει ο Αλέξης Αντιμάντο

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στις ΗΠΑ, στην πτήση 1752 της Frontier από Κολοράντο Σπρινγκς προς Ορλάντο.

Συγκεκριμένα, επιβάτης επιτέθηκε με γροθιές σε ζώο υπηρεσίας και εν συνεχεία στο αφεντικό του, μια 21χρονη κωφή και έγκυο επιβάτιδα.

Όλα ξεκίνησαν κατά την άφιξη της πτήσης στο Ορλάντο, όταν η σύζυγος του Timothy Manley, του δράστη, άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα για το ζώο υπηρεσίας της 21χρονης επιβάτιδας, έναν σκύλο ράτσας Great Dane. H εν λόγω επιβάτιδα ανέφερε πως ο σκύλος έπιανε πολύ περισσότερο χώρο απ’ό,τι θα έπρεπε κανονικά και πως της είχε προκαλέσει αλλεργία.

Εν συνεχεία ο Timothy Manley γρονθοκόπησε το σκυλί, κίνηση που προκάλεσε την έκρηξη της 21χρονης κωφής και εγκύου επιβάτιδας καθώς και του επίσης κωφού συντρόφου της. Ο Manley ακολούθως έδωσε μια γροθιά στο στομάχι της εγκύου επιβάτιδας, η οποία διανύει την 20η εβδομάδα κύησης.

Τον αχαρακτήριστο δράστη ακινητοποίησε ο σύντροφος του θύματος, τον οποίο και παρέλαβαν οι αστυνομικές αρχές του Ορλάντο.

Η άτυχη επιβάτιδα είναι καλά στην υγεία της και δήλωσε πως επιθυμεί να καταθέσει σε βάρος του Manley.

Σε ανακοίνωση της η Frontier επιβεβαίωσε το συμβάν, ανέφερε πως η ασφάλεια των επιβατών της είναι η απόλυτη προτεραιότητα της εταιρίας και πως η αστυνομία ειδοποιήθηκε αμέσως προκειμένου να συμβάλλει στην αποκλιμάκωση της έντασης.