Σοκάρει το βίντεο που δείχνει μια τουρίστρια να πέφτει θύμα απαγωγής αμέσως μετά την αποβίβασή της από πτήση στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ, χωρίς κανείς να αντιληφθεί τίποτα.

Πιο συγκεκριμένα, το συμβάν έχει ως εξής: Η 39χρονη προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Σουβαρναμπούμι της Ταϊλάνδης έπειτα από μια μεγάλη πτήση από το Χονγκ Κονγκ. Μέσα σε λίγα λεπτά τέσσερις άνδρες από την Κίνα και μία γυναίκα από την Ταϊλάνδη την αρπάζουν. Το βίντεο από την κάμερα κλειστού κυκλώματος δείχνει δύο από τα μέλη της συμμορίας να την τραβούν ενώ ένα τρίτο άτομο είναι μερικά βήματα πιο μπροστά. Οι απαγωγείς την πηγαίνουν στους ελέγχους ασφαλείας και στη συνέχεια δύο άλλα άτομα ενώνονται με το γκρουπ στο σημείο παραλαβής των αποσκευών.

Έπειτα, η συμμορία, ήρθε σε επαφή με τον σύζυγό της ζητώντας λύτρα ύψους 10 εκατ. μπατ (260.000 ευρώ). Ωστόσο, μετά παράδοση των μετρητών, ωστόσο, οι απαγωγείς απαίτησαν και άλλα 5 εκατ. μπατ (130.000 ευρώ), τα οποία ο σύζυγος αρνήθηκε να πληρώσει και κατέφυγε στην αστυνομία.

Η 39χρονη αφέθηκε ελεύθερη, παρατημένη σε δρόμο, μετά από αιχμαλωσία 13 ημερών. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο επικεφαλής της αστυνομίας δήλωσε, ότι στην απαγωγή εμπλέκεται και ένας ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας του γραφείου Μετανάστευσης.

Δείτε το βίντεο: