Η κατασκευή του πρώτου ACJ320neo ξεκίνησε, με υλικά που διαμορφώνονται σε ολόκληρη την Ευρώπη. 

Πιο συγκεκριμένα, οι παραδόσεις του πρώτου ACJ319neo, για την K5 Aviation, θα ξεκινήσουν το δεύτερο τρίμηνο του 2019, σηματοδοτώντας ένα ακόμη βήμα στη δημιουργία της νέας οικογένειας εταιρειών τζετ. Οι παραγγελίες για την οικογένεια ACJ320 ανέρχονται σήμερα στα εννέα αεροσκάφη, αποτελούμενα από τρία ACJ319neo και έξι αεροσκάφη ACJ320neo.

Το ACJ319neo μπορεί να μεταφέρει οκτώ επιβάτες 6.750 nm / 12.500 km ή 15 ώρες, ενώ το ACJ320neo μπορεί να μεταφέρει 25 επιβάτες 6.000 nm / 11.100 km ή 13 ώρες.

Επιπλέον, με τον ευρύτερο και ψηλότερο εσωτερικό χώρο από οποιοδήποτε άλλο επιχειρηματικό τζετ, η οικογένεια ACJ320neo κεφαλαιοποιεί την τάση προς μεγαλύτερες καμπίνες, προσφέροντας απαράμιλλη άνεση. Όλα τα εταιρικά αεριωθούμενα αεροσκάφη Airbus προέρχονται από την πιο σύγχρονη οικογένεια αεροσκαφών στον κόσμο, παρέχοντας τα οφέλη μιας κληρονομιάς αεροσκαφών που δεν συνδυάζεται με τα παραδοσιακά αεριωθούμενα αεροπλάνα.

Για τους πελάτες που επιθυμούν ακόμη μεγαλύτερη χωρητικότητα επιβατών, καθώς και να πετούν ασταμάτητα σε παγκόσμια εμβέλεια, η Airbus προσφέρει μια ολοκληρωμένη οικογένεια VIP μεταφορέων, η οποία περιλαμβάνει τις νέες οικογένειες ACJ330neo και ACJ350 XWB.

Περισσότερα από 190 εταιρικά αεριωθούμενα αεροσκάφη Airbus πετούν παγκοσμίως. Πετούν σε κάθε ήπειρο, συμπεριλαμβανομένης της Ανταρκτικής, επισημαίνοντας την ευελιξία τους όλο το εικοσιτετράωρο σε όλο τον κόσμο.

Τέλος, μαζί, η ACJ και η ACH είναι σε θέση να παράσχουν σύγχρονες και αποτελεσματικές  λύσεις στις ανάγκες των αεροπορικών ταξιδιών σε παγκόσμιο επίπεδο.