Η Travelport ανακοίνωσε την υπογραφή μιας νέας πολυετούς συμφωνίας περιεχομένου με τη Plus Ultra Líneas Aeréas SA (Plus Ultra), η οποία περιλαμβάνει τα κορυφαία μέσα προώθησης της travelport: το Rich Content και το Branding.

Πιο συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρεία Plus Ultra, προσφέρει τακτικές πτήσεις από τη Μαδρίτη προς Λίμα και Καράκας. Με βάση τη νέα συμφωνία, το πλήρες περιεχόμενο της αεροπορικής εταιρείας θα διατεθεί σε περισσότερους από 68.000 ταξιδιωτικούς πράκτορες που συνεργάζονται με τη Travelport και που εξυπηρετούν εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Με την Plus Ultra να συμμετέχει πάνω από 260 παγκόσμιες αεροπορικές εταιρείες χρησιμοποιούν το Rich Content Content και το Branding της Travelport. Σημειώνεται, ότι οι ταξιδιωτικοί πρακτόρες θα έχουν στη διάθεση τους επίσης μια πλούσια γραφιστική εμπειρία κατά την αναζήτηση και κράτηση των επώνυμων ναύλων της αεροπορικής εταιρείας, καθώς και μεγαλύτερη πρόσβαση στις βοηθητικές προσφορές της. Με την παροχή αυτών των πλεονεκτημάτων, το εργαλείο μάρκετινγκ της Travelport θα προσφέρει και στις δύο πλευρές τη δυνατότητα να οδηγηθούν σε αυξημένα έσοδα.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία, η Rosa Iglesias, Διευθύντρια Πωλήσεων της Plus Ultra δήλωσε:
«Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε στους πελάτες μας μια άριστη εξυπηρέτηση και πάντα αναζητούμε τους καλύτερους τρόπους να ξεπεράσουμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους. Η παροχή ισχυρών γραφιστικών και λεπτομερών περιγραφών των προϊόντων και των υπηρεσιών μας στους συνεργάτες των ταξιδιωτικών γραφείων μας – όπως ακριβώς και στους δικτυακούς μας τόπους – θα αυξήσει την προβολή των επιλογών πτήσης μας και την αξία τους στους ταξιδιώτες».

Ο Fred Lindgren, Διευθύνων Σύμβουλος της Travelport στην Ισπανία, πρόσθεσε: «Η συμμετοχή της Plus Ultra στο Rich Content και στο Branding της Travelport είναι μια άλλη σημαντική υποστήριξη από την ισπανική αεροπορική βιομηχανία για να επιτύχει τους αναπτυξιακούς της στόχους, ενώ παράλληλα να επιτυγχάνει τη θέση της Travelport στην ισπανική ταξιδιωτική βιομηχανία».