Η αεροπορική εταιρεία Ryanair ανακοίνωσε χθες, μια νέα διαδρομή Κέρκυρα – Λονδίνο, από και προς το αεροδρόμιο Southend, με δρομολόγια δύο φορές την εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, οι νέες αυτές πτήσεις, σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία, θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο του 2019, ενόψει της επόμενης τουριστικής σεζόν. Έτσι, οι επισκέπτες της Κέρκυρας θα μπορούν από τον ερχόμενο χρόνο, να απολαύσουν πλέον δύο συνδέσεις από και προς τα δύο αεροδρόμια του Southend και του Stansted.

«Η ανακοίνωση της Ryanair με δύο νέες πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο του Southend του Λονδίνου, έρχεται να επιβεβαιώσει, με τον καλύτερο τρόπο, τις δηλώσεις της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ότι υπάρχει μεγαλύτερη τουριστική ζήτηση, από κάθε άλλη φορά, όχι μόνο για τη φετινή χρονιά , αλλά και για το 2019», αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρος Γαλιατσάτος.

Εντός της προσεχούς εβδομάδος σύμφωνα με το eKefalonia.gr  θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα της καμπάνιας- συνδιαφήμισης που πραγματοποίησε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με την Ryanair.