Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς “Τατουάζ’’ του Alpha  TV στην όμορφη Σκόπελο και στα ξενοδοχεία της “Spyrou Group”.

Ειδικότερα, στη Σκόπελο βρεθήκαν παραγωγοί, ηθοποιοί και πολυάριθμο κινηματογραφικό συνεργείο, συνολικά 30 ατόμων, από τις 8 έως τις 12 Ιουνίου που έλαμψαν με την παρουσία τους σε δημοφιλή  σημεία του νησιού.

Όπως δήλωσε ο παραγωγός κύριος Κούλλης Νικολάου  «Ευχαριστούμε από καρδιάς  όλο το προσωπικό της “Spyrou Skopelos Experience”  για την ευγένεια, την προθυμία και την άψογη εξυπηρέτηση που λάβαμε. Επίσης τους διευθυντές των καταλυμάτων για τη φιλοξενία, τη  βοήθεια κατά τη διάρκεια της διαμονής μας,  αλλά και των γυρισμάτων».

«Είναι χαρά μας που μια σειρά υψηλής απήχησης στο τηλεοπτικό κοινό όπως το «Τατουάζ»  επέλεξε  τη Σκόπελο για τα γυρίσματα της. Όπως και στο παρελθόν, έτσι και στο μέλλον η  “Spyrou Group”  θα στηρίζει παρόμοιες παραγωγές στη Σκόπελο αφού  με τον τρόπο αυτόν  προβάλλονται οι ομορφιές  του τόπου μας», δήλωσε ο κύριος Γιώργος Μιχάλης, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου.

Σημειώνεται, ότι τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε διάσημα τοπία  της Σκοπέλου, στις καταγάλανες θάλασσες της και στο Elios Holidays Hotel, το οποίο βρίσκεται  στο Νέο Κλήμα Σκοπέλου και  Skopelos Holidays Hotel & Spa στη Χώρα Σκοπέλου.

Τέλος, ο Όμιλος Σπύρου (www.skopeloshotels.eu) γιόρτασε φέτος 40 χρόνια παρουσίας στο νησί με τη λειτουργία των τεσσάρων ξενοδοχείων Rigas Hotel, Skopelos Holidays & Spa, Blue Green Bay  και  Elios Holidays Hotel. Επίσης, διαθέτει τα τρία εστιατόρια, το  Rigatoni Italian Restaurant, Selinus Restaurant και το  Ormos Mezze Bar , με ανανεωμένα menu  που υπογράφει η  executive chef, κα Μαρία Γεωργαλά, καθώς και το Pan Bar στον Πάνορμο Σκοπέλου.