Η ικανοποίηση των πελατών της λετονικής αεροπορικής εταιρείας airBaltic έχει φτάσει να έχει δείκτη 73 και θεωρείται υψηλός, όπως δείχνει η έρευνα που διενήργησε αυτή την άνοιξη η Kantar TNS. Είναι κατά 7 δείκτες υψηλότερος από το μέσο ποσοστό ιδιωτικής παρακράτησης πελατών στον τομέα των ταξιδιών και του ελεύθερου χρόνου στην Ευρώπη. Είναι το υψηλότερο ποσοστό ικανοποίησης πελατών που έχει δει μέχρι στιγμής η airBaltic και αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών.

O Martin Gauss, Διευθύνων Σύμβουλος της airBaltic δήλωσε: «Η ομάδα μας εργάζεται συνεχώς για να παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Είναι ζωτικής σημασίας να επικεντρωθούμε σε όλες τις ανάγκες των επιβατών μας για να φτάσουμε στην υψηλότερη ικανοποίηση του πελάτη. Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τη συνολική εμπειρία των επιβατών και είμαστε ευτυχείς που βλέπουμε ότι το ποσοστό διατήρησης αποδεικνύει τις προσπάθειές μας ».

Σύμφωνα με τη μελέτη, ο πελάτης θεωρεί την ασφάλεια, την αξιοπιστία και το φιλικό προσωπικό ως τα κύρια πλεονεκτήματα του airBaltic. Οι πελάτες αναδεικνύουν επίσης την καθαριότητα των αεροσκαφών, την εύκολη αγορά εισιτηρίων, το online check-in καθώς και τις σαφείς πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια πτήσεων και τις πρόσθετες υπηρεσίες.

Τέλος, περισσότεροι από 2.800 ερωτηθέντες ερωτήθηκαν μεταξύ 16 Απριλίου και 2 Μαΐου 2018. Η μελέτη διεξήχθη από μια ανεξάρτητη ερευνητική εταιρεία τη Kantar TNS.