Με τρεις κορυφαίες διακρίσεις σφράγισε την παρουσία του ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη στην τελετή απονομής των World Travel Awards που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Ιουνίου στο Ζάππειο Μέγαρο. Ο Όμιλος διακρίθηκε με τον τίτλο “Greece’s Leading Hotel Group 2018″ ενώ το ξενοδοχείο Divani Caravel απέσπασε το βραβείο “Greece’s Leading City Hotel 2018”. Αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν η απονομή του τιμητικού βραβείου “WTA Lifetime Achievement Award” στον ιδρυτή του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη, κ. Αριστοτέλη Διβάνη, σηματοδοτώντας τη μακρόχρονη πορεία του στην ελληνική φιλοξενία. Οι διακρίσεις συμπίπτουν με την διαμαντένια επέτειο του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη, γιορτάζοντας φέτος 60 χρόνια ηγετικής παρουσίας στο χώρο της πολυτελούς φιλοξενίας.

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη ανακηρύσσεται ως Κορυφαίος Όμιλος Ξενοδοχείων στην Ελλάδα με το βραβείο ” Greeces’ Leading Hotel Group 2018″

Με την αρχή να γίνεται το 1958 από τον Αριστοτέλη Διβάνη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη παραμένει ένας από τους ξενοδοχειακούς Ομίλους στην Ελλάδα. Η απονομή του τίτλου Greece’s Leading Hotel Group 2018, όχι μόνο αποτελεί τιμή για τον Όμιλο αλλά επιβεβαιώνει τη θέση του στον ξενοδοχειακό κλάδο με τις καινοτόμες και δημιουργικές επιχειρηματικές & επενδυτικές του πρωτοβουλίες να συνεχίζουν να επηρεάζουν τον ευρύτερο χώρο της φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα.

Απονομή Ειδικού Τιμητικού Βραβείου “WTA Lifetime Achievement Award” στον Αριστοτέλη Διβάνη

Η αναγνώριση της συμβολής του Αριστοτέλη Διβάνη στον κλάδο της ελληνικής φιλοξενίας με το βραβείο WTA Lifetime Achievement Award αποτελεί επιβράβευση για το πολύχρονο έργο του αλλά και τον ίδιο ως μια από τις πιο επιφανείς φυσιογνωμίες στην ξενοδοχειακή βιομηχανία. Με το ισχυρό επιχειρηματικό του πνεύμα να συναντά το όραμά του για την αυθεντική φιλοξενία, ο Αριστοτέλης Διβάνης ίδρυσε το πρώτο ξενοδοχείο του Ομίλου στα Τρίκαλα στα τέλη του 1950. Ο Αριστοτέλης Διβάνης γρήγορα εξελίχθηκε σε μια από τις κυρίαρχες προσωπικότητες του τουρισμού στην Ελλάδα, εγκαινιάζοντας μια σειρά από ξενοδοχειακές μονάδες στα Μετέωρα, την Λάρισα, την Αθήνα και την Κέρκυρα, καθεμιά με την δική της ξεχωριστή ταυτότητα. 

Σήμερα, 60 χρόνια μετά, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη θεωρείται ένας από τους ισχυρότερους στον κλάδο της φιλοξενίας, με το υψηλό επίπεδο των ξενοδοχείων του να πληρεί τα υψηλότερα κριτήρια παγκοσμίως, γεγονός που την προηγούμενη δεκαετία οδήγησε στην ένταξη των Divani Apollon Palace & Thalasso και Divani Caravel στα Leading Hotels of The World, την διεθνή αλυσίδα με τα πιο αυστηρά πρότυπα ποιότητας.


Στο Divani Caravel η απονομή του βραβείου “Greece’s Leading City Hotel 2018”

Το Ξενοδοχείο Divani Caravel, μέλος των Leading Hotels of the World, αποτελεί ένα από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία στην καρδιά της Αθήνας. Μόλις λίγα λεπτά από τα πιο σημαντικά πολιτιστικά μνημεία της πόλης, το ξενοδοχείο διαθέτει 471 δωμάτια, συμπεριλαμβάνοντας 87 executive δωμάτια καθώς και 44 σουίτες, προσφέροντας ένα μοναδικό συνδυασμό κλασικής κομψότητας και σύγχρονων ανέσεων.

Ο τίτλος Greece’s Leading City Hotel 2018 επιβραβεύει την καίρια θέση και σημασία του Divani Caravel ως ξενοδοχείο-ορόσημο στο κέντρο της Αθήνας καθώς και αγαπημένου προορισμού για ηγέτες διεθνούς βεληνεκούς καθώς και για εξέχουσες προσωπικότητες από όλους τους χώρους παγκοσμίως. Το rooftop και η πισίνα στην ταράτσα του ξενοδοχείου με ανεμπόδιστη θέα στην Ακρόπολη και τον λόφο του Λυκαβηττού, το spa, οι συνεδριακές εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας και τα τρία μοναδικά εστιατόρια με εξαιρετικές γαστρονομικές προτάσεις από την ελληνική και διεθνή κουζίνα, αναδεικνύουν το Divani Caravel, ως την ιδανική επιλογή για μια εμπειρία διαμονής υψηλών προδιαγραφών.

Στην μακρόχρονη πορεία του, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη έχει τιμηθεί από τους κυρίαρχους φορείς και θεσμούς του κλάδου σε όλο τον κόσμο για το άριστο επίπεδο φιλοξενίας που προσφέρει. Αυτές οι διακρίσεις έρχονται να επιβεβαιώσουν τη δέσμευσή του στα υψηλά πρότυπα που θέτει και στο κορυφαίο επίπεδο εξυπηρέτησης αλλά και στην αφοσίωση των εργαζομένων του για την παροχή της απόλυτης εμπειρίας διαμονής στους επισκέπτες του.

Σχετικά με τα World Travel Awards 2018: Τα Όσκαρ του τουρισμού

Τα World Travel Awards 2018, γνωστά και ως τα “Όσκαρ του τουρισμού”, καθιερώθηκαν το 1993 με στόχο να τιμούν όσους ξεχωρίζουν στον τουριστικό κλάδο. Σήμερα, ο θεσμός τωνWorld Travel Awards 2018 θεωρείται σημείο αναφοράς για την εξαιρετική ποιότητα, με τους νικητές τους να καθορίζουν τα πρότυπα στον κλάδο της φιλοξενίας ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη. Η λαμπερή τελετή απονομής Europe Gala Ceremony 2018 πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, με περισσότερους από 300 επισκέπτες να περπατούν στο κόκκινο χαλί, εκπροσωπώντας την ξενοδοχειακή ελίτ της Ευρώπης. Τα World Travel Awards αναγνωρίζονται ως τα πιο δημοφιλή βραβεία στον τουρισμό με περισσότερους από 200.000 επαγγελματίες του χώρου από όλο τον κόσμο να συμμετέχουν στην ψηφοφορία.