Η προσφορά της Aegean ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων από/προς Αθήνα προς Νάπολη, Λιλ, Κρακοβία, Βασιλεία, Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη με απλή μετάβαση και με επιστροφή καθώς και για πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα από/προς όλα τα Ελληνικά αεροδρόμια προς Νάπολη, Λιλ, Κρακοβία, Βασιλεία, Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη με απλή μετάβαση και με επιστροφή.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται πως η προσφορά δεν ισχύει για πτήσεις από/προς Μύκονο και Σαντορίνη. Ακόμη, αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 09.07.2018 για πτήσεις με την AEGEAN από 03.09.2018 έως και 27.10.2018. H έκπτωση 20% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις και στις πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό κατά την παραπάνω χρονική περίοδο και πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων και επίναυλου καυσίμων. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά έκπτωση 20%.

Σημειώνεται, ότι η έκπτωση δεν έχει εφαρμογή στους φόρους για αγορά εισιτηρίου από το διαδικτυακό τόπο aegeanair.com. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. 

Τέλος, σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg στον ναύλο GoLight.

Πατήστε ΕΔΩ για παραπάνω πληροφορίες.