Η Akeydor Limited, εταιρεία τεχνολογιών αιχμής με ειδίκευση στον χώρο της απομακρυσμένης πρόσβασης (Remote Administration) και στην διαχείριση της δικτυωμένης διδασκαλίας (Classroom Management) – www.akeydor.com , επεκτείνεται στον χώρο της θάλασσας με την νέα υπηρεσία ναύλωσης – ενοικίασης σκαφών στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η νέα υπηρεσία ενοικίασης σκαφών στην Ελλάδα, πραγματοποιείται μέσα από το νέο brand της Akeydor – την Akeydor Blue , με σκοπό να ταξιδέψει τον κόσμο στα Ελληνικά νησιά και τις Ελληνικές θάλασσες, γρήγορα και με ασφάλεια.

Σημειώνεται, πως η ενοικίαση του σκάφους πραγματοποιείται με καπετάνιο, ή χωρίς καπετάνιο, εφόσον υπάρχει δίπλωμα χειριστή. Ο στόχος της Akeydor Blue είναι να αναδείξει στον κόσμο τις θάλασσες και τα Ελληνικά νησιά.

Επιπλέον, οι προορισμοί της Akeydor Blue βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα, από Αττική, σε Ιόνιο, σε Σποράδες, Κυκλάδες, Πελοπόννησο, Δωδεκάνησα – και ο σκοπός της ενοικίασης μπορεί να είναι τόσο για προσωπική διασκέδαση, όσο και για επαγγελματικό event εργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Akeydor Blue διαθέτει περισσότερα από 30 πολυτελή σκάφη αναψυχής, έτοιμα για πλεύση παντού στην Ελλάδα, και με γνώμονα την ασφάλεια στο ταξίδι.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την σελίδα:
www.akeydorblue.com