Η Turkish Airlines διοργάνωσε, σε συνεργασία με τουριστικούς οργανισμούς της Ανδαλουσίας, ένα ταξίδι εξοικείωσης – Familiariazation trip (FAM trip) στο οποίο συμμετείχαν 7 ταξιδιωτικοί πράκτορες από την ελληνική αγορά.

Συγκεκριμέα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στην Ανδαλουσία, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 20 έως τις 26 Ιουνίου, οι συμμετέχοντες επισκέφθτηκαν τις πόλεις Μάλαγα, Κόρδοβα, και Γρανάδα. Οι Έλληνες τουριστικοί πράκτορες είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δραστηριότητες αρχαιλογικού, ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, οι Έλληνες ταξιδιωτικοί πράκτορες επισκεύτηκαν το Reservatauro και την παλιά πόλη της Ρόντα, το ιστορικό κέντρο της Μάλαγα καθώς και τη Μαρμπέγια. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού πραγματοποιήθηκαν επίσης συναντήσεις με εκπροσώπους του τουριστικού τομέα της Ανδαλουσίας και workshops με τοπικούς ταξιδιωτικούς φορείς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

«Είναι χαρά μας να οργανώνουμε τέτοιες ενέργειες που συνδέουν την τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας με την παγκόσμια αγορά», δήλωσε ο κ. Alp Yavuzeser, Γενικός Διευθυντής της Turkish Airlines στην Αθήνα.