Η Airbus επιβεβαίωσε στο Farnborough Airshow τη συμφωνία πως η Sichuan Airlines, με έδρα τη νοτιοδυτική κινεζική πόλη Chengdu, επέλεξε το A350 XWB για να γίνει το τελευταίο αεροσκάφος στον στόλο της.

Ειδικότερα, η Sichuan Airlines εκμεταλλεύεται το μεγαλύτερο στόλο όλων των αεροσκαφών της Airbus στην Κίνα με πάνω από 130 οικογενειακά αεροσκάφη Airbus. Εκτός από το εγχώριο δίκτυο, η Sichuan Airlines λειτουργεί πλέον σε πάνω από 30 διεθνείς γραμμές, συμπεριλαμβανομένων των διαδρομών από το Chengdu στη Μόσχα, το Sidney, το Ντουμπάι και το Βανκούβερ. 
 
Ακόμη, τα νεοεισαχθέντα μοντέλα A350 XWB, τα οποία αποτελούν ένα ισχυρό συμπλήρωμα του στόλου των αεροσκαφών της Sichuan Airlines, θα χρησιμοποιηθούν στις διεθνείς διαδρομές της, όπως το Chengdu στη Βόρεια Αμερική και στην Ευρώπη.
 
Το A350 XWB είναι μια νέα οικογένεια αεροσκαφών μεγάλου μήκους που διαμορφώνουν το μέλλον των αεροπορικών ταξιδιών.

Τέλος, σημειώνεται πως μέχρι τα τέλη Ιουνίου του 2018, η Airbus κατέγραψε συνολικά 882 σταθερές παραγγελίες για το A350 XWB από 46 πελάτες παγκοσμίως, γεγονός που το καθιστά ήδη ένα από τα πιο επιτυχημένα αεροσκάφη ευρείας ατράκτου.