Παράξενη αφαίρεση κοσμημάτων από το κατάστημα Follie Foliie του αεροδρομίου Ηρακλείου διερευνά η αστυνομία τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε με καθυστέρηση την περασμένη Παρασκευή στην Ασφάλεια από την προθήκη του καταστήματος που βρίσκεται στο Κατάστημα Αφορολογήτων Ειδών του Νίκος Καζαντζάκης, πριν από μια βδομάδα αφαιρέθηκαν κοσμήματα και φο μπιζού αξίας χιλιάδων ευρώ.

Με βάση το cretalive.gr, δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης- πως θα μπορούσε άλλωστε σε ένα καλά φυλασσόμενο χώρο- η αφαίρεση των κοσμημάτων δεν έγινε αντιληπτή με το… καλημέρα! Οι αστυνομικές αρχές σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του καταστήματος προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της αφαίρεσης και σε πρώτο πλάνο βρίσκονται όλοι όσοι με κάποιον τρόπο είχαν πρόσβαση στο κατάστημα και στα κλειδιά στις προθήκες.

Τέλος, σημειώνεται πως η ιδιοκτησία του κοσμηματοπωλείου βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία καταμέτρησης των κλοπιμαίων και στην Ασφάλεια εκτιμούν πως δεν θα αργήσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι της περίεργης υπόθεσης!