Τέσσερα άτομα, που επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα για Νορβηγία και Βέλγιο μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας, συνελήφθησαν την Κυριακή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί, μία 40χρονη, δύο άνδρες ηλικίας 22 και 27 ετών και ένας ανήλικος, για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και το  tharrosnews.gr, στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων της 40χρονης, του 22χρονου και του ανήλικου, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για το Όσλο Νορβηγίας, διαπίστωσαν ότι ήταν πλαστά.

Στη δεύτερη περίπτωση, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του 27χρονου, ο οποίος είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για τις Βρυξέλλες Βελγίου, διαπίστωσαν ότι ανήκαν σε άλλο πρόσωπο.

Τέλος,βρέθηκαν δε και κατασχέθηκαν από την κατοχή της 40χρονης, του 22χρονου και του ανήλικου τρία διαβατήρια Αρχών Τουρκίας, ενώ από την κατοχή του 27χρονου ένα διαβατήριο Αρχών Ρωσίας.