Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων από/προς Αθήνα προς Λισαβόνα και Πόρτο με απλή μετάβαση και με επιστροφή.

Ειδικότερα, η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 29.07.2018 για πτήσεις με την AEGEAN από 10.09.2018 έως και 27.10.2018. Η έκπτωση 20% πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 20%.

Σημειώνεται, πως η έκπτωση δεν έχει εφαρμογή στους φόρους για αγορά εισιτηρίου από το διαδικτυακό τόπο aegeanair.com. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg στον ναύλο GoLight.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.