Ο Σάαντ Τζιλάνι έλαβε θερμή υποδοχή και μάλιστα με τη φράση «Καλώς ορίσατε στο ιδιωτικό σας αεροπλάνο, κύριε» όταν επιβιβάστηκε σε ένα αεροσκάφος 168 θέσεων από την Κέρκυρα για το Μπέρμιγχαμ το Σάββατο.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος ήταν ο μοναδικός επιβάτης στην πτήση από Κέρκυρα για Μπέρμιγχαμ.

Σύμφωνα, με την iefimerida.gr ο28χρονος τράβηξε πλήθος φωτογραφιών με τον πιλότο προτού βγάλει selfies με το προσωπικό, το οποίο του πρόσφερε την επιλογή να διαλέξει πού θέλει να καθίσει σε έναν ολοκαίνουριο Boeing 738.

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε πως το προσωπικό ήταν «εκπληκτικό» και είπε ότι ήταν «πολύ ενθουσιασμένος» που του δόθηκε αυτή η σπάνια εμπειρία καθώς επέστρεφε από τον γάμο ενός φίλου του στην Ελλάδα.

«Ήμουν πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος. Είχα ένα ολόκληρο αεροσκάφος δικό μου. Υπήρχε φαγητό και ποτό αν ήθελα, ενώ μου επέτρεψαν να τραβήξω και διάφορα βίντεο. Η εμπειρία στο πιλοτήριο ήταν μοναδική» δήλωσε ο Τζιλάνι. «Όλοι ήταν τόσο ενθουσιασμένοι όσο κι εγώ. Η μουσική έπαιζε δυνατά μέσα στο αεροπλάνο για όλους μας».

Σε αυτή την νέα και ελάχιστα γνωστή διαδρομή υποτίθεται πως θα επιβιβαζόταν άλλος ένας επιβάτης, ο οποίος τελικά δεν εμφανίστηκε. Ο 28χρονος έμαθε ότι θα ήταν ο μόνος επιβάτης στην πύλη επιβίβασης.

Ο Τζιλάνι είπε ότι ήταν η καλύτερη πτήση της ζωής του και ολοκληρώθηκε με τον πιλότο να αναγγέλλει: «Ο αετός προσγειώθηκε».

Έβγαλε πολλές selfies με το προσωπικό για να θυμάται το μοναδικό του αυτό ταξίδι σημειώνεται μάλιστα, πως παρόλο που πλήρωσε μόλις 40 λίρες για το εισιτήριό του, έλαβε ένα κουπόνι αξίας 60 λιρών για τις επόμενες διακοπές του με την Jet2.

Τέλος, ο εκπρόσωπος της Jet2 είπε ότι ήταν η πρώτη πτήση για την διαδρομή επιστροφής στο Μπέρμιγχαμ από την Κέρκυρα.