Η αεροπορική εταιρεία της Λετονίας airBaltic υποδέχθηκε έναν ακόμη υπάλληλό της αυτήν την εβδομάδα, φτάνοντας στους 1.500. Το νεότερο μέλος της ομάδας airBaltic θα εργάζεται ως τεχνικός που θα φροντίζει την τεχνική συντήρηση του αεροσκάφους.
 
Ο Martin Gauss, Διευθύνων Σύμβουλος της airBaltic είπε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έχουμε φτάσει στο υψηλότερο σημείο των εργαζομένων μας στην 23χρονη ιστορία της αεροπορικής εταιρείας. Είμαι περήφανος που συνεργάζομαι με μια ισχυρή, αφοσιωμένη ομάδα 1.500 επαγγελματιών».

«Η airBaltic είναι ήδη από τους μεγαλύτερους και πολυπόθητους εργοδότες στη Λετονία. Με τον εκσυγχρονισμό του στόλου και την περαιτέρω ανάπτυξη στο πλαίσιο του επιχειρηματικού σχεδίου Προορισμός 2025 οι δραστηριότητές μας θα αυξηθούν και φυσικά θα συνεχίσουμε να αναζητούμε πιο ταλαντούχα και κίνητρα άτομα για την ομάδα μας », προσθέτει ο Martin Gauss.

Η λετονική αεροπορική εταιρεία airBaltic σχεδιάζει να προσλάβει πάνω από 1.000 επαγγελματίες με υψηλά επίπεδα εκπαίδευσης τα επόμενα χρόνια. Μόνο το 2017 η airBaltic απασχολούσε 400 νέους επαγγελματίες.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η airBaltic εξυπηρετεί πάνω από 70 προορισμούς από τη Ρίγα, το Ταλίν και το Βίλνιους, προσφέροντας τη μεγαλύτερη ποικιλία προορισμών και βολικές συνδέσεις μέσω της Ρίγας στο δίκτυό της που καλύπτει την Ευρώπη, τη Σκανδιναβία, την ΚΑΚ και τη Μέση Ανατολή.

Για το καλοκαίρι του 2018, η airBaltic εισήγαγε οκτώ νέους προορισμούς από τη Ρίγα στη Μάλαγα, τη Λισαβόνα, το Σπλιτ, το Μπορντό, το Γκντανσκ, το Αλμάτι, το Σότσι και το Καλίνινγκραντ. Επιπλέον, η airBaltic ξεκίνησε μια νέα άμεση διαδρομή που συνδέει το Ταλίν και το Λονδίνο.