Η αεροπορική εταιρεία της Λετονίας airBaltic ανακοινώνει τον πρώτο προορισμό της για την καλοκαιρινή περίοδο του 2019, η οποία θα αρχίσει στα τέλη Μαρτίου.

Την επόμενη σεζόν, η airBaltic συνεχίζει να επεκτείνει την προσφορά της στο Ταλίν, προσθέτοντας νέες πτήσεις στη Μάλαγα, στις Βρυξέλλες και στην Κοπεγχάγη από τον Ιούνιο του 2019. Επιπλέον, η airBaltic θα προσθέσει προγραμματισμένες πτήσεις από τη Ρίγα προς Στουτγάρδη στις 31 Μαρτίου 2019.

Ο Martin Gauss, Διευθύνων Σύμβουλος της airBaltic:                                         

«Φέτος ξεκινήσαμε τρεις νέους προορισμούς από το Ταλίν στο Λονδίνο, τη Στοκχόλμη και το Όσλο. Με άλλους τρεις προορισμούς που προστέθηκαν το 2019, θα εξυπηρετήσουμε συνολικά 12 άμεσες υπηρεσίες από το Ταλίν. Η airBaltic προσφέρει την καλύτερη συνδεσιμότητα προς και από τα κράτη της Βαλτικής, εκτός από τις βολικές συνδέσεις μέσω της Ρίγας στο δίκτυό μας που καλύπτει τη Ρωσία, την ΚΑΚ, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή».

Σημειώνεται, πως κατά τη διάρκεια των πρώτων έξι μηνών του 2018, η airBaltic έχει μεταφέρει 1.876.839 επιβάτες ή 20% περισσότερο από την αντίστοιχη περσινή χρονιά στο δίκτυο της που καλύπτει την Ευρώπη, τη Σκανδιναβία, τη Ρωσία, την ΚΑΚ και τη Μέση Ανατολή. Τον Ιούνιο του 2018, με το airBaltic ταξίδεψε ρεκόρ με 424.822 επιβάτες.

Από το Ταλίν, η airBaltic προσφέρει απευθείας πτήσεις προς το Άμστερνταμ, το Βερολίνο, το Λονδίνο, το Παρίσι, τη Βιέννη και το Βίλνιους, καθώς και τις βολικές συνδέσεις μέσω Ρίγα. Η airBaltic θα δρομολογήσει επίσης νέες άμεσες υπηρεσίες από το Ταλίν προς τη Στοκχόλμη και το Όσλο αυτό το φθινόπωρο. Ένα πλήρες πρόγραμμα αεροπορικών πτήσεων και εισιτηρίων για τους νέους προορισμούς είναι ήδη διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.airbaltic.com.

Τέλος, η airBaltic εξυπηρετεί πάνω από 70 προορισμούς από τη Ρίγα, το Ταλίν και το Βίλνιους, προσφέροντας τη μεγαλύτερη ποικιλία προορισμών και βολικές συνδέσεις μέσω της Ρίγας στο δίκτυό της που καλύπτει την Ευρώπη, τη Σκανδιναβία, την ΚΑΚ και τη Μέση Ανατολή.