Ένα από τα αεροπλάνα της, τύπου Boeing 737 Max 8, θα ονομάσει “Rhodes” η TUI, μετά την απόφασή της, τα νέα αεροπλάνα της να φέρουν ονόματα ταξιδιωτικών προορισμών. Τα “βαπτίσια” του αεροπλάνου “Rhodes” θα γίνουν στο αεροδρόμιο Ρόδου, την 7η Σεπτεμβρίου 2018, και ώρα 11.00.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr υπήρξε η ακόλουθη ενημερωτική ανακοίνωση από την TUI:

Ισχυροί δεσμοί συνδέουν την TUI με τις χώρες υποδοχής τουριστών και τους τουριστικούς προορισμούς. Δεσμοί οι οποίοι, σε πολλές περιπτώσεις, έχουν οικοδομηθεί στη διάρκεια δεκαετιών. Αποφασίσαμε να αναδείξουμε αυτή τη σχέση και προς τα έξω. Στο εξής, τα νέα μας αεροπλάνα θα φέρουν ονόματα ταξιδιωτικών προορισμών στις συνεργαζόμενες χώρες και περιοχές. Με αυτή μας την επιλογή θέλουμε να υπογραμμίσουμε πως ο τουρισμός ενώνει ανθρώπους, περιοχές και κουλτούρες. Με την ονοματοδότησή τους, τα αεροπλάνα της TUI Airlines θα λειτουργούν ως πρεσβευτές των τουριστικών προορισμών και της συνεργασίας μας, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Κάθε χρόνο, 20 εκατομμύρια επισκέπτες ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο με την TUI. Ο όμιλος έχει παρουσία σε περισσότερους από 100 τουριστικούς προορισμούς. Ο αεροπορικός στόλος αποτελεί μέρος της ταξιδιωτικής εμπειρίας των πελατών μας και συνδετικό κρίκο με την περιοχή σας. Η TUI διατηρεί στη Ρόδο παρουσία 50 και πλέον ετών. Το νησί συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους και πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς για τους πελάτες μας από όλη την Ευρώπη. Πολλοί συνάδελφοί μας εργάζονται στη Ρόδο. Μαζί με την κοινοπραξία μας με τον ξενοδοχειακό όμιλο Atlantica Hotels & Resorts, η ΤUI λειτουργεί στη Ρόδο τις ξενοδοχειακές επωνυμίες TUI Magic Life, TUI Sensatori, TUI Sensimar, TUI Family Life, TUI Best Family και TUI Holiday Village.

Ακόμη, σημειώνεται πως δεδομένης της μεγάλης αυτής σημασίας που έχει η Ρόδος για την TUI, είναι χαρά μας να σας ανακοινώσουμε ότι επιλέξαμε το νέο μας αεροσκάφος τύπου Boeing 737 MΑΧ 8 να ονομαστεί Rhodes και με χαρά σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην τελετή ονοματοδοσίας την Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 11:00hrs στο Αεροδρόμιο Ρόδου “Διαγόρας”, Παραδείσι, Ρόδος 851 06.

Σημείο συνάντησης ορίζεται το Swissport Desk.