Η λετονική αεροπορική εταιρεία airBaltic εξέφρασε την ικανοποίησή της για το ενδέκατο αεροσκάφος Airbus A220-300, το οποίο καταχωρήθηκε ως YL-CSK. Μέχρι το τέλος του 2018, η airBaltic σχεδιάζει να διαθέσει συνολικά 14 αεροσκάφη Airbus A220-300 στο στόλο της.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το Airbus A220-300 προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία πτήσης με τέτοια οφέλη για τους επιβάτες, όπως άνετα καθίσματα, μεγαλύτερα παράθυρα, περισσότερος χώρος αποσκευών χειρός στην καμπίνα. Το νέο αεροσκάφος είναι επίσης πολύ πιο ήσυχο – με τετραπλάσιο μικρότερο αποτύπωμα θορύβου. Επιπλέον, αυτή τη στιγμή είναι το πιο πράσινο εμπορικό αεροσκάφος στον κόσμο, καθώς είναι το πρώτο αεροσκάφος που έχει διαφανή δήλωση περιβαλλοντικών επιπτώσεων στον κύκλο ζωής, συμβάλλοντας στη μείωση των εκπομπών CO2 και NOX κατά 20% και 50% αντίστοιχα.

Η airBaltic διαθέτει επίσης βελτιωμένη καμπίνα με νέα άνετα καθίσματα στα τελευταία τρία αεροσκάφη της Airbus A220-300. Οι επιβάτες επωφελούνται τώρα από τέτοιες πρόσθετες βελτιώσεις, όπως τα περισσότερα καθίσματα για τα πόδια, νέες θήκες πίσω από τα καθίσματα για περιοδικά, καθώς και κρεμάστρες δίπλα στο κάθισμα για μπουφάν.

Η airBaltic εξυπηρετεί πάνω από 70 προορισμούς από τη Ρίγα, το Ταλίν και το Βίλνιους, προσφέροντας τη μεγαλύτερη ποικιλία προορισμών και βολικές συνδέσεις μέσω της Ρίγας στο δίκτυό της που καλύπτει την Ευρώπη, τη Σκανδιναβία, την ΚΑΚ και τη Μέση Ανατολή.

Τέλος, για το καλοκαίρι του 2019, η airBaltic εισήγαγε τρεις νέους προορισμούς από το Ταλίν προς τη Μάλαγα, τις Βρυξέλλες και την Κοπεγχάγη. Επιπλέον, το προσεχές καλοκαίρι η airBaltic θα δρομολογήσει μια νέα άμεση διαδρομή που θα συνδέει τη Ρίγα και τη Στουτγάρδη.