Η Oman Air προσθέτει έναν άλλο προορισμό στο δίκτυο της.

Ο προορισμός αυτός είναι η Αθήνα, όπου θα πετάξει η Oman Air από τον Ιούνιο του 2019 και η πτήση θα είναι διαθέσιμη στους επισκέπτες το επόμενο έτος.

Η καθημερινή πτήση της Oman Air προς και από την Αθήνα θα λειτουργήσει με το νέο αεροσκάφος της Boeing 737 MAX.

Ανακοινώνοντας τις ειδήσεις, ο Eng. Abdul Aziz Al Raisi, Διευθύνων Σύμβουλος της Oman Air, δήλωσε:

«Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι και ευτυχείς που προσθέτουμε την Αθήνα στο ταχέως αναπτυσσόμενο δίκτυο μας, αποτελεί το πρώτο από τα πολλά νέα δρομολόγια που θα ξεκινήσει το 2019. Το Ομάν έχει ισχυρές διμερείς σχέσεις με την Ελλάδα και η εισαγωγή αυτής της νέας πτήσης σίγουρα θα συμβάλει στην ενίσχυση των σχέσεων ακόμη περισσότερο. Η νέα διαδρομή θα επιτρέψει επίσης στους επισκέπτες της Oman Air να εξερευνήσουν μια αξιοθαύμαστη πόλη με έναν αρχαίο πολιτισμό γεμάτο ιστορία και καταπληκτικά τοπία».

Η πτήση της Oman Air στην Αθήνα, WY 191, θα αναχωρήσει από το Μουσκάτ στις 14:45 και θα φτάσει στην Αθήνα στις 19:50. Η πτήση επιστροφής θα αναχωρήσει από την Αθήνα στις 00:20 και θα φτάσει στο Μουσκάτ στις 06:35. Η διάρκεια της πτήσης είναι περίπου πέντε ώρες.

Ο Γιάννης Παράσχης, Διευθύνων Σύμβουλος του Αερολιμένα Αθηνών, δήλωσε:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την απόφαση της Oman Air να προσθέσει την Αθήνα στο συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο της! Αυτή η σημαντική προσθήκη δικτύου είναι μεγάλη είδηση ​​για τους ταξιδιώτες και στα δύο άκρα της διαδρομής, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την Αθήνα και το Μουσκάτ, δύο ιστορικούς και συναρπαστικούς προορισμούς.

Επιπρόσθετα, είναι μια σημαντική εξέλιξη που ενισχύει τη συνδεσιμότητα των Αθηνών σε στρατηγικές αγορές πέρα ​​από το Μουσκάτ. Ευχόμαστε ό, τι καλύτερο στην Oman Air και δεσμευόμαστε να στηρίξουμε τον νέο μας εταίρο για μια εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσία στην αγορά της Αθήνας».