Η Celestyal Cruises, ανακοίνωσε εσωτερικές μετακινήσεις ανώτερων στελεχών, οι οποίες ακολουθούν την πρόσφατη ανάθεση της θέσης του Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO) στον κ. Κρις Θεοφιλίδη, ο οποίος προήχθη από την θέση του Διευθυντή Επιχειρησιακών Λειτουργιών (COO) την 1η Ιουλίου 2018.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, για να εξασφαλίσει τη συνέχεια της ανάπτυξης της νέας εμπορικής στρατηγικής της και την αύξηση της εμπορικής παρουσίας της σε όλο τον κόσμο, η Celestyal Cruises προάγει τον κ. Leslie Peden στη θέση του Επικεφαλής Εμπορικού Διευθυντή (Chief Commercial Officer), ώστε να επιβλέπει όλες τις εμπορικές δραστηριότητες της εταιρείας παγκοσμίως, όπως τη στρατηγική ανάπτυξη, το marketing και τις δημόσιες σχέσεις.

Ο καπ. Γεώργιος Κουμπενάς θα αναλάβει το ρόλο του Διευθυντή Επιχειρησιακών Λειτουργιών (Chief Operations Officer), όπου θα συνεχίσει να εποπτεύει τις δραστηριότητες των επιχειρήσεων, προσθέτοντας στις αρμοδιότητές του την καθημερινή εποπτεία των εργασιών των κεντρικών γραφείων της εταιρείας στον Πειραιά. Ο καπ. Γ. Κουμπενάς κατείχε μέχρι σήμερα τη θέση του Αντιπροέδρου Επιχειρήσεων της εταιρείας.

Νέοι διορισμοί – διεύρυνση ομάδας πωλήσεων

Επιπλέον, η Celestyal Cruises ανακοίνωσε την τοποθέτηση του κ. Stewart Williams, στη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή (Regional Manager) για την περιοχή της Ασίας-Ειρηνικός και Αυστραλίας (Asia Pacific και Australasia-APAC).

Παράλληλα, η Celestyal Cruises ανακοινώνει και το διορισμό της κας Beatrix Schell στη θέση της Διευθύντριας Γραφείου στη Γερμανία, η οποία ανέλαβε τα καθήκοντά της από τις 16 Ιουλίου 2018. Επαγγελματίας στον ταξιδιωτικό τομέα, με εμπειρία στις πωλήσεις για περισσότερα από 14 χρόνια, η κα. Schell θα είναι υπεύθυνη για την επέκταση του δικτύου της Celestyal Cruises για τις περιοχές Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία. Η κα. Schell θα αναφέρεται στον κ. Andrew Magowan, Αντιπρόεδρο Πωλήσεων Ευρώπης.

Μετά από τις αυτές τις εξελίξεις, η Celestyal Cruises προχώρησε σε αλλαγές στην επιτροπή Εκτελεστικών Διευθυντών, η οποία περιλαμβάνει πλέον τους: Γεώργιο Κουμπενά, Leslie Peden, Μάριο Θεοδοσίου – ο οποίος συνεχίζει τη θητεία του ως Επικεφαλής Οικονομικών Υπηρεσιών – και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Κρις Θεοφιλίδη.

«Όλες οι δραστηριότητες που έχουμε αναλάβει από το δεύτερο εξάμηνο του 2018 είναι βασικές για τον εμπορικό μετασχηματισμό που χρειάζεται να κάνουμε για να συνεχίσουμε να οικοδομούμε το εμπορικό μας σήμα, παγκοσμίως» , δήλωσε ο κος Κρις Θεοφιλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises.

«Είμαι βέβαιος ότι μέσω των συλλογικών προσπαθειών ολόκληρης της ομάδας της Celestyal Cruises θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ένα εξαιρετικό προϊόν σε όλο και περισσότερους επιβάτες από όλο τον κόσμο».