Η Ryanair, ανακοίνωσε νέο δρομολόγιο από τη Ρόδο προς τη Ρώμη στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο, με 2 πτήσεις την εβδομάδα από τον Απρίλιο του 2019, ως μέρος του καλοκαιρινού προγράμματος της Ryanair για το καλοκαίρι του 2019.

Ειδικότερα, οι Έλληνες καταναλωτές και οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν πλέον ακόμα χαμηλότερες τιμές και τις τελευταίες βελτιώσεις της εμπειρίας του ταξιδιού, στα πλαίσια του προγράμματος «Always Getting Better» και όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση ισχύουν τα παρακάτω:

Μειωμένο κόστος παραδοτέας αποσκευής – €25 x 20 κιλά
                                                             – €8 x 10 κιλά

Ryanair Rooms με 10% επιστροφή σε Travel Credit

Ryanair Transfers – περισσότερες επιλογές μεταφορών εδάφους σε συνεργασία με την Car Trawler

Ακρίβεια στις πτήσεις – 90% των πτήσεων θα είναι στην ώρα τους

Ο Sales & Marketing Manager της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο Νικόλας Λάρδης δήλωσε: 

«Είμαστε χαρούμενοι για την έναρξη του νέου δρομολογίου από τη Ρόδο προς τη Ρώμη Φιουμιτσίνο, από τον Απρίλιο του 2019, το οποίο θα έχει συχνότητα 2 πτήσεις εβδομαδιαίως ως μέρος του καλοκαιρινού προγράμματος για το 2019.

Για να το γιορτάσουμε, προσφέρουμε θέσεις από 14.99€ οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για κράτηση έως και τα μεσάνυχτα της 27ης Σεπτεμβρίου για ταξίδι τον Οκτώβριο έως και τον Νοέμβριο. Οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν τώρα στο www.ryanair.com για να μην χάσουν την φανταστική αυτή προσφορά».