Τεράστια ταλαιπωρία χωρίς να έχουν ενημερωθεί για το τι ακριβώς συμβαίνει πέρασαν εχθές τουρίστες, οι οποίοι επρόκειτο να ταξιδέψουν με την αεροπορική εταιρεία Primera Air, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Μετά την ξαφνική ανακοίνωση ότι η εταιρεία βάζει λουκέτο και ότι προχωρά σε αίτηση πτώχευσης, τα αεροσκάφη της σταμάτησαν μαχαίρι τις πτήσεις αφήνοντας εχθές ξεκρέμαστους εκατοντάδες επιβάτες, οι οποίοι είχαν πάει στο αεροδρόμιο έτοιμοι να ταξιδέψουν και δεν είχαν ιδέα τι ακριβώς να κάνουν.

Η εταιρεία πραγματοποιούσε πτήσεις στα Χανιά κάθε Δευτέρα και Παρασκευή. Από τα Χανιά επρόκειτο να πραγματοποιηθούν εχθές τρεις πτήσεις, οι οποίες ακυρώθηκαν από την εταιρεία με τους σαστισμένους επιβάτες να μένουν καθηλωμένοι στο αεροδρόμιο.

Τέλος, για την ξαφνική αυτή κίνηση της εταιρείας, η οποία άφησε «στον αέρα» τους επιβάτες της λόγω της χρεοκοπίας, ενημερώθηκε και η Fraport Greece, η οποία ζήτησε από την επίγεια εξυπηρέτηση της αεροπορικής εταιρείας να προχωρήσει άμεσα στις απαραίτητες συνεννοήσεις προκειμένου να ενημερωθούν οι επιβάτες και να βρεθεί όσο το δυνατόν συντομότερα λύση για την εξυπηρέτησή τους.