Η Ryanair ανακοίνωσε νέα προσφορά για το δρομολόγιο Αθήνα – Μπίλουντ από 24.99€, ώστε να εξυπηρετήσει τους πελάτες που επηρεάστηκαν από την ακύρωση του δρομολογίου της Primera Air.

Συγκεκριμένα, οι πελάτες της Ryanair μπορούν να πετάξουν προς και από το Μπίλουντ στην χαμηλότερη τιμή, με την μεγαλύτερη ακρίβεια και ασφάλεια, καθώς η Ryanair συνεχίζει τις βελτιώσεις του προγράμματος “Always Getting Better”, το οποίο περιλαμβάνει νέα δρομολόγια, βελτιώσεις στην εφαρμογή, περισσότερες πτήσεις με ανταπόκριση και χαμηλότερες τιμές, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται, πως η προσφορά των 24,99€ είναι διαθέσιμη για κράτηση έως και τα μεσάνυχτα Πέμπτης (04 Οκτ) στην ιστοσελίδα της Ryanair.com, για ταξίδι από τώρα έως και τον Μάρτιο του 2019.

Ο Νικόλας Λάρδης της Ryanair δήλωσε:

«Οι πελάτες της Ryanair μπορούν να βασιστούν στις χαμηλότερες τιμές και την αξιοπιστία μας για την πτήση τους προς και από το Μπίλουντ. Η προσφορά αυτή σκοπεύει να εξυπηρετήσει τους πελάτες που επηρεάστηκαν από την ακύρωση της πτήσης Αθήνα – Μπίλουντ της Primera Air.

Οι πελάτες μας μπορούν να πετάξουν από την Αθήνα προς το Μπίλουντ από 24,99€ για ταξίδι από σήμερα έως και το Μάρτιο 2019. Οι χαμηλές αυτές τιμές θα είναι διαθέσιμες για κράτηση έως και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (4 Οκτ) και μόνο στην ιστοσελίδα Ryanair.com. Οι πελάτες θα πρέπει να κάνουν κράτηση άμεσα, ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία».