Η Travelport, επισημαίνει τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία της, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου προϊόντος API, του Νέου Δυναμικού Διανομής (NDC), το οποίο θα κυκλοφορήσει αυτό το τρίμηνο.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Travelport, Gordon Wilson, δήλωσε στις παρατηρήσεις του στο Beat Live στην Ατλάντα, ότι έχει σημειωθεί πρόοδος όσον αφορά τη δυνατότητα των αεροπορικών εταιρειών να εμπορευτούν το περιεχόμενό τους σε ταξιδιωτικά πρακτορεία και εταιρικά κανάλια ταξιδιού με αυξημένη ταχύτητα. Επίσης, αναφέρθηκε και στις δυνατότητες που επιτρέπουν στις αεροπορικές εταιρείες να προβαίνουν σε εξατομικευμένες ή προσαρμοσμένες προσφορές.

Ο Wilson συνεχάρη τον κλάδο για την πρόοδο του, αλλά σημείωσε ότι πρέπει να συνεχιστεί με τον καλύτερο συντονισμό μεταξύ των εμπλεκόμενων μερών.

«Όσο κινούμαστε προς τα εμπρός και με αξιοσέβαστη ταχύτητα και ορμή, θα βρεθούμε στο σωστό δρόμο για να μπορέσουμε να παραδώσουμε κάτι καλύτερο από σήμερα για τον ταξιδιώτη», δήλωσε.

Ο Wilson δήλωσε ότι τα επόμενα χρόνια αναμένει ότι περίπου το 70% των συναλλαγών της Travelport θα προέρχονται από κινητές εφαρμογές.

Τέλος, ο Wilson μίλησε επίσης για το εργαλείο διαχείρισης ταξιδιών της IBM και Travelport, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη, παρέχει γνωστικές εφαρμογές πληροφορικής, προβλέψεις αναλυτικών δεδομένων χρησιμοποιώντας σενάρια τύπου “what-if” και ολοκληρωμένα δεδομένα ταξιδιού και εξόδων.