Η Flydubai ενημέρωσε πως σταματά τα δρομολόγια της στις 30 Οκτωβρίου και αποχωρεί, καθώς οι πληρότητες της ήταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα,σύμφωνα με τη voria.gr. 

Όπως αναφέρει η σελίδα «Όμορφα Ταξίδια» στο facebook, η Flydubai ενημέρωσε πως σταματά τα δρομολόγια της στις 30 Οκτωβρίου και αποχωρεί από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», καθώς οι πληρότητες της ήταν σε πολύ χαμηλό επίπεδο.

Ακόμη, με βάση τα στοιχεία του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης, ο μέσος όρος επιβατών της τον Ιούλιο ανά πτήση ήταν 49 επιβάτες ,τον Αύγουστο 70 και τον Σεπτέμβριο 45. Η εταιρεία εκτελεί το δρομολόγιο με αεροσκάφος Boeing 737-800 με 189 θέσεις.

Η flydubai, που έκανε την πρώτη της πτήση στο «Μακεδονία» στις 15 Ιουνίου, ξεκίνησε με πληρότητες γύρω στο 50% στο Ντουμπάι-Θεσσαλονίκη, και ανέμενε να αυξηθούν σε 70%-75% προς τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο, κάτι που τελικά δεν έγινε, με αποτέλεσμα να λάβει την απόφαση να αποχωρήσει από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Tέλος, σημειώνεται πως όσοι έχουν βγάλει εισιτήρια για μετέπειτα ημερομηνίες, θα πάρουν τα χρήματα τους πίσω ή θα βολευτούν σε πτήσεις της εταιρείας από Σκόπια, Σόφια ή Κωνσταντινούπολη (αεροδρόμιο Σαμπιχά Γκιοκτσέν) ή θα βρεθεί άλλη λύση.