Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους πτήσεων με ενδιάμεσο σταθμό μέσω Αθήνας και Θεσσαλονίκης από/προς Λάρνακα προς όλους τους ελληνικούς προορισμούς και τους προορισμούς του εξωτερικού του δικτύου της AEGEAN και της Olympic Air με απλή μετάβαση και με επιστροφή.

Συγκεκριμένα, ισχύει για κρατήσεις, που θα πραγματοποιηθούν έως και 22.10.2018 για πτήσεις από 27.11.2018 έως και 18.04.2019. Εξαιρείται η χρονική περίοδος: 15.12.2018 – 07.01.2019.

Ακόμη, έκπτωση 20% εφαρμόζεται στις παραπάνω πτήσεις. Η έκπτωση πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων πτήσεων με ενδιάμεσο σταθμό και επίναυλου καυσίμων. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου.

Για συναλλαγές με χρεωστικές κάρτες ή πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής μέσω του aegeanair.com. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.

Τέλος, σημειώνεται πως η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg στον ναύλο GoLight.

Δείτε την προσφορά, εδώ.