Με την έναρξη του χειμερινού προγράμματος την Κυριακή 28 Οκτωβρίου η KLM θα προσφέρει στους επιβάτες της την αποκλειστική σειρά προϊόντων Rituals «The Amsterdam Collection».

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά έχει δημιουργηθεί ειδικά για τους πελάτες της KLM και αποτελείται από προϊόντα που προκαλούν την απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την πτήση.

Για να δημιουργηθεί η σειρά The Amsterdam Collection, η Rituals εμπνεύστηκε από την ιδέα «εκεί που η Άπω Ανατολή συναντήθηκε για πρώτη φορά με την Δύση». Τα αρώματα στη νέα σειρά είναι ένας συνδυασμός ολλανδικής τουλίπας και ιαπωνικού γιούζου. Τα προϊόντα θα κάνουν το ντεμπούτο τους σταδιακά στις πτήσεις, ξεκινώντας την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018.

Ακόμη, η εμφάνιση και η αισθητική της σειράς «The Amsterdam Collection» είναι εμπνευσμένες από το design του βάζου με πώμα («Vase with Lid», 1695-1700) από τον καλλιτέχνη Gerrit Pietersz. Kam. Το βάζο ανήκει στο Rijksmuseum από το 1969. Τα λουλούδια και κλαδιά στα δοχεία της σειράς είναι εμπνευσμένα από ασιατικά κεραμικά και υφάσματα.

Τα Rituals στην Οικονομική Θέση και την World Business Class

Τα νέα προϊόντα φροντίδας της Rituals είναι αποκλειστικά διαθέσιμα στις πτήσεις της KLM. Για τους επιβάτες της Οικονομικής Θέσης διατίθεται αφρός φροντίδας χεριών στις τουαλέτες. Στους πελάτες της World Business Class επίσης διατίθεται λοσιόν χεριών και σώματος, τζελ μαλλιών και άρωμα σώματος στις τουαλέτες. Επίσης τους προσφέρεται ένα ωραίο σετ με ενυδατική προσώπου και lip balm.

Τουλίπες και γιούζου

Οι τουλίπες είναι γνωστές για τις καταπραϋντικές ιδιότητες τους και για την αποτελεσματικότητά τους στην ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα. Βοηθούν στην προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και έχουν ενυδατικές ιδιότητες που αποτρέπουν τη γήρανση του δέρματος. Το γιούζου είναι εσπεριδοειδές, δέντρο και φρούτο. Το γιούζου, πολλές φορές αναφέρεται ως Ιαπωνικό κίτρο, είναι εξαιρετικά θρεπτικό.

Ο χυμός του χρησιμοποιείται συχνά ως παυσίπονο και βοηθά στην χαλάρωση. Ο καρπός είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά.

Τέλος, για την KLM, η συνεργασία με την Rituals αποτελεί ένα νέο βήμα προς ακόμα πιο αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες για τους επιβάτες της, επιτρέποντάς τους να φτάσουν στον προορισμό τους αναζωογονημένοι, ξεκούραστοι και γεμάτοι ενέργεια.