Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος με τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο περιθώριο της συνεδρίασης στη Θεσσαλονίκη του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος είχε ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Σε «πηγαδάκι» με στελέχη από την Αιτωλοακαρνανία, σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, επιφύλαξε μια σοβαρή είδηση. Πως υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον για το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αγρινίου. Δεν αποκάλυψε κάτι περισσότερο ωστόσο άφησε να εννοηθεί πως είναι σε εξέλιξη συζητήσεις επί του θέματος.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες πάντως ο Υπουργός Άμυνας αναμένεται στην Αιτωλοακαρνανία στα τέλη Νοεμβρίου και τότε θα έχει συγκεκριμένα πράγματα να ανακοινώσει .

Θυμίζουμε πως το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου, στο οποίο εδρεύει υποβαθμισμένη πλέον αεροπορική μονάδα, διαθέτει σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις, ενώ ο διάδρομος του έχει διαστάσεις περίπου ίδιες με αυτές των αεροδρομίων Αράξου και Ακτίου.
Οι υποδομές και ο διάδρομός του επιτρέπουν την εξυπηρέτηση μεγάλων αεροσκαφών και κάλλιστα θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ως εμπορευματικός κόμβος.