Για την επανεκκίνηση των υπηρεσιών της στη Γαλλία, η Gulf Air επέλεξε τη Aero Cargo France.

Ο όμιλος ECS, με τη θυγατρική του εταιρεία Globe Air Cargo, είναι ήδη η GSA (General sales agent) για την Gulf Air στο Ηνωμένο Βασίλειο. H ισχυρή εταιρική σχέση και η εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο εταιρειών αυξάνεται περαιτέρω με την προσθήκη της παρούσας σύμβασης.

Σημειώνεται σύμφωνα με την ανακοίνωση, πως είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την Aero Cargo, καθώς η Gulf Air έχει φήμη για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση της.

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος των σχεδίων επέκτασης της Gulf Air. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εξασφαλίσουμε, υψηλές αποδόσεις και υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης», δήλωσε ο Adrien THOMINET, CEO του Ομίλου ECS.

«Η Aero Cargo έχει καλές συνδέσεις στην εγχώρια αγορά της. Θα το χρησιμοποιήσουμε αυτό το πλεονέκτημα της αντιπροσωπεύοντας ταυτόχρονα την κορυφαία αεροπορική εταιρεία», δήλωσε ο Jean CECCALDI, Διευθύνων Σύμβουλος της Aero Cargo France.

Σε αυτή την πολύ ανταγωνιστική αγορά, πολλές διαδρομές θα κυκλοφορήσουν στην αγορά από την Aero Cargo France, όπως, μεταξύ άλλων, το Μπαχρέιν (BAH), το Ντουμπάι (DXB), το Jeddah (JED), το Medina (MED), το Ριάντ(RUH), Κάιρο (CAI), Μπανγκόκ (BKK), Πεσαβάρ (PEW), Ισλαμαμπάντ (ISB), Λαχόρ (LHE), Κάρα.