Η Emirates ανακοινώνει Ειδικές Προσφορές Οικονομικής Θέσης για να αποδράσετε τη νέα χρονιά. Ανακαλύψτε νέες εμπειρίες και πολιτισμούς ταξιδεύοντας με την Emirates από τις 9 Ιανουαρίου έως τις 30 Ιουνίου 2019.

Εκείνοι που επιθυμούν να εκπληρώσουν το όνειρο μίας Νοτιοαφρικανικής περιπέτειας, να εξερευνήσουν την πλούσια ιστορία της Άπω Ανατολής, να περιηγηθούν σε νησιά κάτω από τον τροπικό ήλιο ή να επισκεφθούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μπορούν να επωφεληθούν από τις Ειδικές Προσφορές, κάνοντας έγκαιρη κράτηση από τις 15 έως τις 22Νοεμβρίου 2018, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν στο Ντουμπάι μπορούν να απολαύσουν ειδικά προνόμια από την πρόσφατη συνεργασία της Emirates με το Dubai Parks and Resorts, το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της περιοχής.

Για να ταξιδέψετε το 2019, απολαύστε τις παρακάτω ειδικές προσφορές:

Προορισμός

Θέση

Ναύλος (EUR)

Νέα Υόρκη*

Οικονομική

EUR 469

Ντουμπάι

Οικονομική

EUR 497

Μπανγκόκ

Οικονομική

EUR 628

Πεκίνο

Οικονομική

EUR 632

Χονκ Κονγκ

Οικονομική

EUR 637

Γιοχάνεσμπουργκ

Οικονομική

EUR 640

Μανίλα

Οικονομική

EUR 664

Σιγκαπούρη

Οικονομική

EUR 666

Μπαλί

Οικονομική

EUR 693

Κέιπ Τάουν

Οικονομική

EUR 719

Μαλδίβες

Οικονομική

EUR 983

 

Επισημαίνεται, πως οι επιβάτες όλων των θέσεων που ταξιδεύουν με την Emirates, απολαμβάνουν πάνω από 3,500 κανάλια και ταινίες ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων και ελληνικών ταινιών&μουσικής, μέσω του ice, του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας της Emirates. Όλοι οι επιβάτες απολαμβάνουν μία ποικιλία κρασιών και τοπικά μενού που παρασκευάζονται από φρέσκα υλικά. Γνωρίζουν επίσης τη φιλοξενία του πολυπολιτισμικού πληρώματος της Εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου πληρώματος και από την Ελλάδα. Επίσης,η Emirates προσφέρει στους επιβάτες της όριο αποσκευών έως και 35 κιλών στην Οικονομική θέση.

Για να κλείσετε τα εισιτήρια σας με την Emirates, επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή επισκεφτείτε το emirates.gr

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
*Ταξίδια για Νέα Υόρκη από 18/11-19/12 2018 & από 09/01 – 26/06 2019