Η Ryanair γιορτάζει την Cyber Week, μια εβδομάδα νωρίτερα, προσφέροντας στους πελάτες της 8 ημέρες εκπτώσεων στην Ryanair.com και στην εφαρμογή της.

Ειδικότερα, η πρώτη μέρα ξεκινάει με μια τεράστια προσφορά καλοκαιρινών διακοπών, για ταξίδι επιστροφής με έως και 30€ έκπτωση σε όλο το Ευρωπαϊκό της δίκτυο, για ταξίδι από τον Απρίλιο έως και τον Σεπτέμβριο, και κράτηση έως απόψε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Επιπλέον, για όσες κρατήσεις γίνουν αυτήν την εβδομάδα, η Ryanair προσφέρει 10% έκπτωση στις παραδοτέες αποσκευές,

O Robin Kiely της Ryanair δήλωσε:

«Είναι η πιο υπέροχη εποχή του χρόνου και ξεκινήσαμε μια τεράστια προσφορά ‘Cyber ​​Week’ με 8 ημέρες καταπληκτικών προσφορών στην ιστοσελίδα και την εφαρμογή της Ryanair.com, προσφέροντας στους πελάτες τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη.

Προσφέρουμε έκπτωση έως και €30 σε ταξίδι επιστροφής σε όλο το Ευρωπaϊκό μας δίκτυο, για ταξίδι από τον Απρίλιο έως και τον Σεπτέμβριο, για κράτηση έως και απόψε τα μεσάνυχτα. Οι πελάτες θα πρέπει να συνδεθούν σήμερα και να αρπάξουν την προσφορά για πιο οικονομικές καλοκαιρινές διακοπές – και να ρίχνουν μια ματιά κάθε μέρα της εβδομάδας για περισσότερες απίθανες προσφορές.

Επίσης θα τρέξουμε ακόμα μια προσφορά 10% για παραδοτέες αποσκευές για όσες κρατήσεις γίνουν αυτήν την εβδομάδα».

H προσφορά είναι εδώ.